Vilken dag...

Det blev en full dag av glädje igår.

Började med att köra bil o släpvagn till dagis och backade in där. Sen var det avslutningsfest för 6-åringarna. Dom blev bjudna på glass och jordgubbar. Det var några föräldrar där också. Sen fick barnen paket från Snäckan.

felix

Det var en häftig ödla och kritor i påsen. Sen var det dags för alla 6-åringarna att ge bort sin present till Snäckan. Dom hjälpes åt alla barnen att öppna släpvagnen och där i låg en studsmatta. Populär blev den bland alla barn och det blev snabbt kö för att studsa. Roligt att ge bort något som alla barn tyckte om.

studsmatta

Åkte och jobbade en snabbis för att sedan hämta upp Henkan hemma och Felix på dagis. Åkte till skolan för att se teater med alla 2-or. Dom hade dramatiserat en gammal folksaga som hette "Åsneprinsen". Simon var trollkarl och jätteduktig!!!

simon

trollkarl

Rasmus och William kom och lekte med Simon. Vi andra drog en snabbis till stugan innan det var miniknatte-fotboll för Felix. Första gången det var och det kom jättemycket barn. Kul som bara den och det ska vi fortsätta på.

Två barn stupade i säng på kvällen.

Den dagen var det  5

Kram

Kommentarer
Postat av: Helen

ah snacka om att känna sig som en dålig mamma men men.. vi längtar till nästa gång..
Men va gulligt av Felix att bry sig så mycket om sina kompisar.. Han har så mkt empati så han skulle kunna ge bort till många å ända ha massor kvar.. va härligt..
härligt för er att åka till solen.. fast iofs så har vi ju det ganska bra med sol här nu.. men själv upplevelsen är ju underbar.. har grabbarna varit utomlands förr?? imorrn blir det studenten för oss.. fast Leo får vara på dagis.. tror inte han har tålamod att vänta vid trappan åså.. han får följa med hem till Sanna sen istället..
ha en skön dag i solen.. vi är bara hemma å tvättar alla kuddar å täcken å sånt idag.. skönt att få det gjort... kram kram

2008-06-04 @ 09:07:06
URL: http://helenw78.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0