Helgen snart över

Skönt är ju det. Fast vilken helg!!!

Fredagkväll spenderades hos Norlund, med mycket prat och skratt. Underbara barn som leker och lilla Elin som bara växer o växer och pratar på som bara den. Nya ord hela tiden!! Efter mys där skjutsade vi Felix till mormor o morfar för han vill inte med på brottning. Hem och fixade fika till lördagen, sen sov man skönt.

Upp halv sex på lördag morgon. Packade och körde iväg mot Heby. Därifrån bloggade jag så det har ni redan sett, annars kolla under detta inlägg. Hemma igen halv fem och morfar kom o hämtade Simon för han skulle sova där eftersom vi skulle på julbord.

Själv skyndade man sig att fixa iordning för halv sex åkte vi in till stan. Julbord med vår firma + en hel hög andra på Folkan. God mat och trevligt sällskap. Dans blev det där sen också så det blev många danssteg!! Det är ju såå kul att dansa "riktig" dans. När det slutade där drog vi vidare. Tur nog kände vi att det nog skulle vara slut nu så efter att vi varit inne på Krysset i kanske 45 minuter åkte vi hemåt eller vi gick vidare för att invänta skjuts hem och det tog nog en timme till innan vi var hemma. Och inte är man ung längre så lite trötter är man idag.

Söndag och ännu mer brottning. Nybörjarcup i Söderhamn, tur det. Fick skjuts dit av Emil o Moa. Var där mellan 8.30 - 13. Simon vann första matchen och sen tog han andra matchen!! Så det blev ett guld idag!! Sista gången han är med i nybörjarcupen också, det var ju kul att han vunnit alla tre omgångar i höst!

Nu är nästan alla i familjen Sundgren hemma. Felix har varit hos kusin Ebba i Dalarna idag på kalas så han är strax hemma också.

En fullspäckat helg är nu över. Som jag befarade innan denna helg så blev det en underbart, skitkul och verkligen social helg!!!

Men nu gäller soffan för första gången sen torsdags!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Ebba

Hej!!!

Tack för presenten. Har presis tagit hål i öronen.



Kram:)

2009-12-07 @ 17:39:54
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

låter som en härlig helg =)

2009-12-07 @ 18:23:44
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Maja

Mumsigt med julbord!

2009-12-07 @ 18:27:14
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: cilla

Tack för senast.Vi hade ju skit kul och god mat var det ju åxå.Kram

2009-12-07 @ 19:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0