En härlig lördagskväll!!

Idag vid två kom min syster Helena med Ebba o Rasmus till oss. Då gjorde vi sallader och förberedde potatisgratäng. Vid fyra drog vi ut till mamma o pappa med all mat och barnen. Gjorde klar potatisgratängen, dukade och ställde fram maten. Daniel, Rebecka, Amanda, Anders och Markus kom sen och efter ett litet tag kom Per-Arne och Carina. Mamma o pappa var i stan på Peter Carlsson o dom blå grodorna. Hon visste ingenting. När hon kom hem såg hon bilarna och marshallerna, men hon grät när hon kom in o vi sjöng "ja må hon leva". PERFEKT!!!!
 


Sex barnbarn av sju. Daniel kom inte med på den här bilden.



Största och minsta kusinerna busar:



Hade en jättetrevlig kväll. Riktigt kul att träffas allihopa!!! Kanske inte hann prata så där riktigt med alla, men mycket skoj, skratt och surr var det. Framför allt så tittade vi på melodifestivalen. Vad kan man säga om det då... tja alla har vi olika smaker kan man väl sammanfatta det hela. Tyckte ändå att Nina var bra.

Det ända tråkiga med kvällen var att Simon fick feber. HAN som aldrig är sjuk bara däckade ihop och när vi kom hem vid halv elva så hade han 39,6. Stackarn, men han var jätteduktig och ville inte hem iallafall. Satt mest och kollade på tv.

Kram

Kommentarer
Postat av: Helen

va härligt.. kul överraskning.. men synd om Simon... suck va trött jag är på feber.. men Thea tempade bara 37.7 i kvällstemp idag så snart är hon frisk från det.. bara halsen som är det är tjockt i nu... jag blir hemma imorrn med henne å Leo så får vi se hur det blir på tisdag.. tjatigt att vara hemma när man nyss börjat jobba... kram

2009-02-08 @ 19:56:44
URL: http://helenw78.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0