Orienteringsträning

MMS

Orienteringsträning med kartteknik. Det var inte lätt för någon av oss. Jag fick också fråga om hjälp, haha. Kram


Söndag

Igår var det sista Nybörjarcupen och den här gången i Sandviken. Kameran glömde vi så klart hos Matte i lördags kväll så det blev inge bilder. Första gången Felix var med och allt, det var synd att inte kameran hängde med då.

Simon vann sin klass, fast han var lite slö tyckte jag. Kunde nästan åkt på däng för han var inte riktigt skärpt. Tror han vann sin klass i hela cupen, 6 tävlingar har det varit.

Felix då??!!! Han förlorde sina första två matcher och sen gick han ut med nya tag och vann den sista!!! Det blev en riktigt höjdarmatch och var första gången bägge av dom grabbarna var med. Riktigt kul att se glädjen i hans ansikte sen efteråt. Tur att han gick ut den sista matchen för han ville egentligen inte.

Nu ska vi på orientering.

Kram

Mattias

Mattias fyller 30 år o har fest idag! Det är ett härligt gäng som firat honom halva dagen och natten har inte börjat än. Kram


Lördag morgon

Tänkte gå över till Gunnar och Cilla igår kväll. Det blev inget med det för min och Simons del. Han blev så dålig att han la sig vid sju och vi väkte honom vid nio nu på morgonen. Nu är han pigg igen, men inge lek med kompisar idag.

Kul att vakna upp och det har snöat igen, börjar bli rätt sur på vädret nu.

Lugn dag framför oss.

Kram

Ledsen

Sitter här med tårar i ögonen som rinner ner för mina kinder.

Kommer låta lite konstigt kanske hos er alla, men jag har ju fått en blogg kompis som är en ko. Hon heter Fröjda och tyvärr så blev hon så dålig idag att hon gått bort och kommit till kohimlen.


Bilden har jag tagit från hennes blogg.

Saknar din blogg och hoppas att Märta kan göra den rättvis till lillFröjda tar över.

Kram

Fredag

Ännu en helg på ingående. Snart är den över också för det går så fort och veckorna bara springer fram i superspeed fart.

Ikväll har jag badet i Söderala. Det ska bli kul och hoppas det kommer lite folk. Annars är det inte så roligt att stå där. Henkan och grabbarna kommer dit en sväng också. Nu är dom mår bra. Tror vi drar över till Gunnar och Cilla sen när vi kommit hem.

Idag blev jag chokladsugen. Och när jag blir det så är det för det mest chokladbollar som gäller. Gjorde en sats, åt två av dom och sen var det bra. Det vill säga att jag kommer ha två glada barn här hemma i dag eftersom dom får chokladbollar. Snodd bild...

Imorgon är det fest hos Mattias som fyllde 30 år igår. Jag blir hemma eftersom vi ska på brottarcup på söndag och bör ha barnen hemma sovandes i rätt bra tid. Henkan drar iväg och undrar just hur snygg han är på söndag morgon när han också ska med oss på brottning. Felix ska göra debut på brottarmattan!!!! Mer om det på söndag eller måndag.

Kram

Trist

"Vad trist det är att vara sjuk. Hade jag inte varit smittsam hade jag fått lekt då???" Blev frågan för idag från Felix. Inge kul alls att höra den från honom. Klart jag också vill att han ska vara frisk nu. Fast imorgon kan han få leka med kompis. Åka lastbil blir det på dagen också för honom så inte är det så illa att vara hemma från skolan.


Här är Felix 22 dagar gammal.

Nu ska barnen duschas och läggas så vi kan titta på Irene Huss film. Köpt genom Aftonbladet, tycker dom är bra.

Kram

Sjuklingen

Japp, Felix blir hemma hela veckan. Han har fått utslag i ansiktet som inte ser så snyggt ut så vi blir hemma resten av veckan för att jobba bort dom. Mycket lek nere i vardagsrummet nu. Hela åkeriet har vi här. Två stora traktorer, en flisbil med släp, en timmerbil och en lastbil med flak. Han bara älskar det där med åkar jobbet, haha. En skada från pappa och alla andra vänner i vår närhet. Enda skillnaden är vad Felix har för bil som han åker till sitt åkeri med, en ferrari. Det ni!!!!!

Idag får han följa med till jobbet. Måste dit på dagen så det är bara att hänga på för honom.

Kram

Fortfarande

Japp, här är det fortfarande sjuklingar hemma. Fast idag mår Simon mycket bättre så imorgon blir det skola för honom. Felix hostar så han spydde inatt, han blir hemma iallafall en dag till.

Själv väntar jag på att Henkan ska komma hem från jobbet och då blir det min tur att åka iväg och jobba.

Kram

Hem ljuva hem...

Kom hem igår kväll. Till snö, snö och snö. NU får det vara nog här hemma med detta snöande.

Felix blev kvar hemma i morse, han hostar så djupt. Skjutsade Simon till skolan för att efter en timme åka och hämta honom också. Han mådde inte bra och hade ont i huvudet. Felix och jag stack en snabbis till jobbet och Simon hamnade hos farmor ett tag. Sen hem och ligga i soffan resten av dagen. Tur att jag hade köpt "Mamma Mu och Kråkan" på dvd åt............... hmmm   mig själv tror jag, gillar dom så mycket.


Tvätt ska fixas efter helgen nu.

Kram

Idag åker vi pulka h

MMS

Idag åker vi pulka här vid husvagnen. Ska försöka lura upp Henkan i slalombacken sen. Kram


Har ni sett

MMS

Har ni sett Kalle och Chokladfabriken? Jag känner mig som Willy Wonka i glasögonen, haha. Är så klart i backen idag. Kom till Hamra igår kväll vid åtta o Henkan kom vid tolv i natt. Kram


Här

MMS

Här har dom bara ett utedass att gå på. Fast det finns duscha o allt inne. Kram


Messlingen

MMS

Messlingen är vi i nu. Mamma o pappa har hyrt en stuga här så jag o barnen passar på att hälsa på innan Hamra i helgen. Kram


Vilken kväll

Det kom inte så mycket barn ikväll till badet. Mycket sjukdomar som härjar runt för tillfället. Hade SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jättekul med mina Firrar!!! Det är dom största barnen som går babysim, 4,5 - ca 6 år. Vi lekte, lekte och lekte så jag är helt säker på att knappt föräldrarna ens fattade att dom hade tränat allt ikväll utom ryggsim. Crawl, bröstsim, längddyk, huvuddyk, glida, flyta och ändå ha jättekul. Barnen var högröda om kinderna när vi slutade och jag kan inte tänka mig att någon av dom har svårt att somna ikväll.


Tack till mig själv för att jag sa ja, ibland får man inte säga nej helt enkelt. Jag sa först nej till att bli instruktör, men såna dagar som idag gör att jag är glad att jag lät mig bli övertalad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram

Tisdag eftermiddag är det visst...

Sitter i vild panik och planerar kvällens babysim. Ett  tag sen jag hade det nu och längtar lite. Tänkte att i kväll ska vi leka en hel massa. Smart att köra lite lek med dom större barnen för då hänger dom inte riktigt med att jag faktiskt tränar sim och dyk med dom.


Nu håller Simon på med läxor tills imorgon. Engelska glosor och klarinett + att jag satte honom på matteläxan som ska vara klar nästa tisdag.


Nu ska jag packa badkläder.


Kram


Västerås

Vi var till Västerås helgen som var.

Hälsade på David, Pia och Isak och hade två härliga dagar där med dom.



Mozart intog soffan efter viss tvekan eftersom jag satt där redan.


Vi åkte till Busborgen på lördag förmiddag. Två timmar med massor av lek för barnen gjorde att dom blev rätt trötta på eftermiddagen. Okej, det var inte bara barnen som lekte. Jag hade bara tur som inte blev med på kort när jag klättrade genom alla tunnlar. Kul var det!!!





Lite hängigt blev det att stå och titta på grabbarna.



Hem på lunch och fika.


Sen åkte vi in till staden med buss för att kolla in Skrapan. Åkte en glashiss 25 våningar upp för att ta en drink i sky bar där. Läskigt med hissen, men fint ställa att sitta och titta ut på. Som Felix sa " Vi har fest nu" efter sin andra alkoholfria drink.



Henkan, David och Pia.


På kvällen var det final på melodifestivalen. Jag satt ett tag i soffan men det blev lite för trångt där, förstår inte hur det kunde bli så, haha. Mozart och Bethoven måste ju också sitta någonstans och inte är det på golvet med oss andra iallafall, dom var sååååå goooo!!!!


Tack för en härlig helg. Nästa gång ska jag shoppa när jag kommer dit, där fanns så mycket affärer som jag bara fick gå förbi på lördagkvällen.


Tack Amanda och Adde för fika och att vi fick störa er på söndagen. Jag var superdålig som inte tog med kameran in till er, fixar det nästa gång. Nu är jag nyfiken på hur er nästa lägenhet ser ut och snart flyttar ni!!

Kram

TUSEN TACK!!!!

Till TOBBE som hjälpte mig att fixa datorn. Om det ändå hade varit värre fel då. Fast ibland är det lättare än man tror fast det var inte mitt fel va??? Tack för att du letade och fick mig att fatta hur jag skulle fixa det!!!! Underbart!!!!!!!!!!!


Kram till bara dig!!!!

Oj vad tiden går...

Det har visst gått en vecka sen jag tittade in på min blogg sist. Tiden bara springer iväg. Helst nu när min bärbara inte funkar och jag då inte sitter vid datorn hemma. Måste fixa den. Är det någon där ute som vet hur man låser upp "fn" knappen på en dator??

Ska ta mig i kragen och sätta mig vid datorn hemma och blogga lite. En snabbis nu på jobbet bara. Hört att folk fått sparken av att blogga på jobbet så jag måste skynda mig.

Kram

En bild säger mer än tusen ord...

Nu sitter vi och röstar för fullt på melodifestivalen, BWO åkte ut, ledsamt.

Bilder från en härlig dag i fjällen.

Det började med pannkaka ute på skotern för Joline o Felix,


En massa lek för barnen,


Felix, Simon, Joline o Nadine härjar!!!!


Een after ski:







Söttjejen Nadine!!!


Kram

En vecka

Det blev en hel vecka i fjällen. Härligt som bara den. Festerna har avlöst varandra, skönt att  värsta festprissarna åkte hem i söndags,hihi. Skriver mer imorgon.

Kram


Kvällsåkning

MMS

Kvällsåkning och så klart är vi i backen! Kram


Det

Det HÄR är Gröndalsstugan. Kram


Gröndalsstugan!

Gröndalsstugan! Vi väntar på korven. Kram


Måndag

Måndag och vi har varit i slalombacken ett tag. När Henkan o Gert kom från Åre drog vi till Gröndalen en sväng med skotrarna. Ska grilla lite korv i stugan här. Kanonfint väder idag. Kram


Grattis!!

MMS

Grattis!! Många grattiskramar till Cilla, Isak och Nadine som fyller år idag! Vi är i backen o åker, halva dagen iallafall. Henkan o Gert har dragit till Åre med skotrarna, 16 mil dit. Dom ska sova över hos Gerts syster som bor där. Kram


RSS 2.0