Koskenkorva

MMS

Koskenkorva blueberry är jättegod! Kram


Cilla o jag

MMS

Cilla o jag njuter av livet ombord! Kram


Hemfärd

MMS

Hemfärd och solen skiner så härligt! Kram


MMS

Så har vi kommit ombord på Cinderella. Hamnade i tullen. Erkänner, det gick åt skogen Hihi. Kram


Sen

MMS

Sen var vi i Stockholm. Kram


Nu

MMS

Nu väntas bussen. Kram


Snart

MMS

Snart så åker vi mot staden. Vart är skjutsen?! Kram


Dagens

MMS

Dagens promenad blev med Felix till skolan. Kram


Smygreklam

Överallt ser man dessa små reklamskyltar. Man tänker inte riktigt på det, men någonstans regestrerar man det och någon gång kommer det upp i huvudet när man minst anar det. Vart jag vill komma?? Tja, bilden på förra inlägget innehåller visst lite smygreklam, hihi.

Kram

Ikväll

Ikväll så var det äntligen dags för cross-skola. Tröttsamt att åka på sandbanan så det var skönt med lite fika. Kram


Dagens

MMS

Dagens promenad blev på 30 minuter. Sista jobbardagen den här veckan. Imorgon drar man på roligheter. Kram


Lite blåsigt ute

Det var inte så blåsigt imorse när jag var ute och gick. Det blev verkligen mycket värre senare. Kändes som man höll på att blåsa bort. Döm om min förvåning när jag kom hem från jobbet och såg att barnens växthus inte stog där det var i morse. Simon, Erik, Felix, farmor, farfar och jag letade runt huset, grannarnas hus och till slut hittade farfar det bortanför järnvägsrälsen som finns bakom vårat hus. Det var helt!!! Så nu har vi ställt in det i garaget i väntan på att vädret ska bli mindre blåsigt.


Kram

Dagens

MMS

Dagens promenad blir på 20 minuter. Jag måste iväg snart. Kram


Cirkus

Cirkus Brazil Jack är i stan och så klart ville Henkan att vi skulle gå. Tur att vi kan skylla på barnen, haha. Kram


Dagens

MMS

Dagens promenad blev 45 minuter i skogen. Nu kommer Nilla sova skönt. Kram


Söndag kväll...

Henkan fick äntligen ihop Simons cross igår. Haft hela vintern på sig ändå blir det inte gjort förrän den skulle varit klar, typiskt oss. Så det blev en sväng till banan i Lövskär. Felix fick ta med fyrhjulingen också så det var fullt ös!!






Tyvärr så gick kedjan sönder på crossen efter en halv timme så det var bara att packa ihop och åka hem.

Kram

Här ska gro...

Igår när jag hackade paprika kom Felix på att han hade fått en sån planta från dagis ifjol, men det blev aldrig någon paprika på den. "Dum" som man är så sa jag till honom att vi får försöka själva iår då. Skulle behöva några fönster kanske bara som ett växthus. Då kom han på att vi kan ju köpa ett. Idag blev det bara så att åka och leta ett litet i plast. Hittade ett på Coop med två hyllor i. Felix blev jätteledsen, man ska ju kunna gå in i ett växthus. Hmmm, iväg till Barnens Hus och kollade. DÄR fanns det. Nu har vi byggt ihop det och planterat paprika i en hink.



När jag hämtade Nilla hos mina föräldrar ikväll berättade jag om växthuset. Då bidrog hon med tomatplantor. barnen blev jätteglada. Imorgon ska vi hitta på fler saker att plantera.

Kram

Igår

Lördag sprang iväg. Just ja, det gjorde den ju rent bokstavligen eftersom vi var iväg och sprang en sväng, haha. Felix åkte på kalas och Simon lekte med kompis. Henkan o jag passade på att åka en sväng till stan och kollade lite bilar, inte så många där så tidigt på dagen. På kvällen var vi bjudna till grannarna. Riktigt trevligt med mat och sällskapsspel. Fick avsluta kvällen hemma hos oss eftersom Simon inte kunde slappna av och somna vilket Felix gjort.

Tack för en härlig kväll!!

Kram


Otroligt duktiga jag!!

Måste ju skryta nu. Förra veckan lurade Jonna mig att springa 2,5 km. Jaja, sprang och gick om vartannat. Idag var det dags igen för brottarna att löpträna. Henkan och Felix gick 1,7 km, Simon sprang 7 km och jag då?? Jo, jag tog 5 km!!!!!!!!! Jag är sååååååååå nöjd!!

Kram

Ulrika

MMS

Ulrika har gjort egen fetaost av sin koost. Tror jag äter ihjäl mig, så otroligt gott. Kram


På väg

MMS

På väg till Söderala. Diggar till eurovision songcontest. Kram


Tvättdag

Idag blev det en riktig tvättdag. Tog reda på tvätt och tvättade några maskiner.



Simon har varit borta hela dagen, undrar vart han varit och vart han är just nu. Ringer och ringer på hans telefon, men den har han nog gömt väl. Får åka och leta upp honom. Felix har lekt med Jonas hela dagen. Nu ska vi till Norlunds och äta pizza, Henkan jobbar och står i.

Kram


Onsdag kvällen...


Den blev riktigt lyckad!! Himskans vad vi sjöng och sent blev det, även för Henkan. Nästa gång måste jag ha inskaffat fler låtar att sjunga till.

Idag har vi äntligen klippt gräsmattan!! Den funkade.... eller rättare sagt: Först fick jag inte igång den, det var jag som inte visste hur man skulle starta den. När jag väl fått igång den så stog den bara där. Still. Inte ett smack rörde den sig. Det visade sig att en rem hoppat av bara. SEN klippte jag gräset och Henkan tog fram trimmerna och tog kanterna!!

Nu blir det nog lite lathet i soffan resten av dagen.

Kram

Sist men inte minst s

MMS

Sist men inte minst så tog grabbarna ett derby. Fast vem slår dom? Fundera på det ni. Kram


Så klart

MMS

Så klart körde Cilla och jag stenhårt. Vem vann? JAG så klart, haha. Kram


Derby

MMS

Derby mellan bröderna på "Kom o ta mig" med Brandsta City Släckers. Kram


För hela gänget.

MMS

För hela gänget. Kram


Klart det blev

MMS

Klart det blev Sing Star för oss på kvällen. Kram


Gräsklipparen

MMS

Gräsklipparen lät inte så bra i höstas när vi klippte sista gången. Så en ny motor har inhandlats och ska nu sättas på plats. Kram


Hmmmm, varför gjorde jag det??

Stora frågan ikväll. Varför blev jag glad när Simon kom hem för ett år sen och ville börja med orientering??

Han och jag har varit och tränat ikväll. Jag åkte också på en bana. Länge sen jag orienterade själv. Sprang som bara den och säkert flera mil, eller kanske ett par kilometer.... Dom körde helt slut på mig. Kul var det iallafall!!

Jo, det var kul att han kom hem och sa att han ville orientera.

Kram

Mot Bollnäs

Väntar på att Simon ska komma hem från skolan. Jag var till Bollnäs förra veckan och köpte springbyxor till honom. Tror ni han kunde ha dom? Så klart inte, dom var alldeles för långa och stora i midjan. Han har ju inte så mycket till midja att hänga upp kläderna på stackarn, jag skulle lätt kunna dela med mig lite av min. Så iallafall ska vi åka tillsammans idag för att kolla efter nya. Det är ju både orientering och brottarna som han springer med så ett par byxor behövs verkligen.

Nu har vi anmält honom på brottarläger också. I augusti ska han iväg till Östhammar. Vi hänger på och bor i husvagn där den helgen. Felix kommer få mycket mamma-och-pappa-tid den här sommaren om Simon ska åka på en massa läger. Massa och massa, kanske orienteringsläger i Juni och så brottningen sen.

Vad ska man göra när killen bara älskar att sporta?!! Bara att hänga med.

Kram

Just ja... H

MMS

Just ja... Henkan och Tomas la tydligen ner all energi på krattningen igår. Kram


Som vanligt har en helg gått...

Det blev en riktigt rolig helg!!

Lördag stack Henkan med ett gäng till Barkaby för mässa. Kompisar för barnen hela dagen. Mormor o morfar kom och hämtade dom vid halv sex när redan Cilla, Tajna, Veronica och Annelie kommit till mig. Vi gick på Schlagerfest på Östanbogården. Superkul hade vi. Först mat, sen schlagerbingo och storbildstv med så klart Schlager finalen. Sen dans efter det. Vi lämnade stället vid två. Det gör jag gärna om och vilket roligt gäng vi var!!!

Söndag och krattning hela dagen på Moheds camping. Det var för Brottningen skull vi krattade. Det var kul det med faktiskt, surra med alla som var med.

Idag har det varit jobb.

Inge riktigt skrivsugen nu. Kommer det med någon gång.

Kram

Idag är vi slö

MMS

Idag är vi slö Felix och jag. Hamnade i soffan när vi vaknade och nu har vi problem att ta oss upp,haha. Kram


Vilken dag!

MMS

Vilken dag! Efter att ha storstädat hela nedervåningen från topp till golv så stack jag o Simon på löpträning med brottarna. Inte många där alls. Simon stack iväg 7 km och var riktigt nöjd när han kom tillbaka. Jonna lurade mig att springa 2.5 km, jag som hatar att springa. Det gör jag helt klart om faktiskt. Hem och fixade kyckling, ris med currysås, passar på med curry när Henkan jobbar. Nu ska jag stryka gardiner. Kram


Med priser! Kram

MMS

Med priser! Kram


Brottaravslutning

MMS

Brottaravslutning på badet. Kul för barnen och varmt för oss som sitter på land. Faktiskt så sitter jag bara på land. Kram


Pannkakor

MMS

Pannkakor i stora lass idag när barnen ska iväg på orientering och jag på babysim. Kram


Promenad

MMS

Promenad från skolan idag. Felix hörde en grävmaskin så det blev en liten omväg för att kolla in den. Kram


Måndag, måndag.... måndag

Helgen rasade iväg, hade en bra helg iallafall.

Måndag. Tja, husvagnen är ju hemma så jag har tagit ur alla sängkläder, mattor och dukar ur den för tvättning. Ska strax ta in lite matporslin för diskning. Sen får det räcka för den här gången. Behöver Henkans hjälp med att ta lyfta lite när jag ska städa ur den helt.

Ikväll är det föräldrarmöte på skolan. Fixat barnvakt så vi kan gå båda två. Känns lite viktigt för både Simon o Felix ska ju börja på nytt till hösten. Alltså samma skola, men Simon går upp till fyran och ska säkert byta lärare och Felix han börjar ju ettan. Jag har lite ångest för vilken klass Henkan ska få gå med till. Jag vill ha kontrollen över vad som sägs i bägge ställena. Tror jag vågar skicka in honom med Felix klass.

Kram


Vb: Du glömde dina kompisar !

MMS

Idag har grabbarna kommit hem. Efter dom lämnat fjällen kom renar till vår plats. Henkan, Gunnar o Pontus glömde sina kompisar, haha. Kram


Idag åkte vi

MMS

Idag åkte vi till Myskje för att vara lite i skogen med Markus. Felix gillar det mest o blev kvar när vi andra gick hem. Kram


Efter maten

MMS

Efter maten blev det lekparken innan bussen går hem. Kram


Felix

MMS

Felix han tar i så han lägger sig vid kasten, haha. Kram


Simon

MMS

Simon ger järnet! Kram


Vi hamnade

MMS

Vi hamnade på bowling! Häftigt! Kram


I väntan

MMS

I väntan på bussen. Vi ska åka till stan och .... tja vi vet inte riktigt än vad vi ska göra. Henkan går dragit till fjällen med Gunnar o Pontus för att hämta hem husvagnen. Kram


Idag går vi

MMS

Idag går vi Felix och jag. Han ska ha en kompis hem sen så då kan vi inte cykla. Simon hängde vi inte med, han cyklade. Kram


Äntligen

MMS

Äntligen har orienteringen börjat för oss igen. Emil o Felix kör slut på mig. Kram


Härlig helg

Så det blev valborgsmässoafton med sång, lotterier och eld, rikigt mysigt. Båda barnen var med i kören, vart var min kamera då??!! Hemma så klart.

Fredag blev lite lugn, inte jättelugn. Bjöd in Pontus och Ingrid på kvällen och det var riktigt kul!!!

Lördag åkte vi, som ni sett kanske på bilden inunder, till Stockholm för att se på Buddy Holly. Det var superbra och vilken fart!!! Hela publiken stog upp till slut och sjöng med när Brolle sjöng. Och vilken kille att kunna sjunga dessa gamla härliga låtar!!!

   


Underbar helg med Ulrika, Anders, Tony och Malin. Det gör vi om!!

NU ska jag vara hemma några helgen iallafall och barnen. Henkan drar till fjälls i helgen för att hämta hem husvagnen.

Kram  

Den här helgen

0-3f68fa0741570d56fba469cbadf9b817.png

Den här helgen är vi barnfri och i Stockholm tillsammans med Malin, Tony, Anders o Ulrika. Kram


RSS 2.0