Turkiet

Äntligen har jag tagit fram lite bilder från vår härliga resa till Turkiet.

Vi bodde på ett härligt hotell med Allinclusive. Två pooler, en liten o den på bilden, och ett stenkast till havet.





Vi åkte tillsammans med Gert o Mimmi. Flygresan ner gick bra, trots att det var nog det värsta flygbolag vi åkte med. Dom pratade mest tyska ombord och kunde absolut inge svenska, konstiga skinnstolar, motorerna hördes rätt rejält och luktade jättekonstigt. Fast dit och hem kom vi!!!

Vädret var toppen hela veckan!! Ingen riktig aning om hur varmt på dagarna, men två kvällar så var det 29 grader vid halv tolv. Kan bara tänka mig hur varmt det varit på dagen då.

Havet var lika varmt som poolen och det syns på den här bilden. Dom som känner oss alla förstår, er andra ska jag förklara för. Mimmi badar väldigt, väldigt sällan. Den här veckan bodde hon i vattnet!!!



Vi hyrde Jetski också. Henkan och Felix åkte först.



Jag o Simon efteråt.



Gert o Mimmi fick ta sista turen.



Efter en dag med hav och pool var det skönt att sätta sig inne ett tag. Gert lärde oss ett nytt kortspel, vet inte riktigt om vi tror på att det fanns eller hur det var. Det hette iallafall Mas och vad det gick ut på eller hur det spelades har vi nog ingen aning om än. Tror han hittade på lite som han ville där ett tag, haha.



Storgrabbarna paddlade ut med kanot ett tag också. DET var rätt kul att se. Dom och en cykelbåt på hela havet och vad gör Gert o Henkan??? Klart dom körde rakt in i den andra båten, helt otroligt.



En dag åkte vi ett par timmars båt med en guide. DET var riktigt kul!! Han berättade jättemycket om Turkiet och beskrev det vi åkte förbi.





Efter ett tag så fick vi stanna och bada lite. 10 meter till botten och hur klart som helst att se ner. Det var jätteskönt!!



Sen tog hela grusklanen cykelbåten ut på en sväng.



Massor med lek i poolen!!!

     

Kram


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag är inte nå avis alls!

2009-09-15 @ 21:58:26
URL: http://fridahivarsson.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Åh vad vi hade härligt :) Jag har väl aldrig badat så mycket någon gång? Till och med grusarna var förvånade! Kram

2009-09-15 @ 22:16:30
Postat av: Helena

Det såg ut som ni hade en härlig semester. Kram

2009-09-19 @ 16:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0