Cypern!!!!

Förra söndagen sa Henkan att han kunde vara ledig en vecka. Jag nappade direkt och måndagmorgon drog vi till Cypern hela familjen!! En annorlunda midsommar alltså.

Vi hittade ett sungarden hotell med 4 pooler, varav en var innomhus. Den inne har Felix ett riktigt minne från, där slog han sönder sin framtand lite. Nog för att Felix älskar att vara lik sin pappa, men att nu också ha en avslagen tand fram verkar lite överdrivet tycker jag haha.



Det var aktiviteter hela tiden nästan. Minidisco för barnen var väldigt uppskattat. Simon var inte med utan satt o tittade på, Felix syntes i sin Sundgrens tröja.




Barnen älskade när Lollo o Bernie kom på besök. Felix gick på Lollos födelsedagskalas en dag, dom hade dansat, sjungit, lekt lekar och ätit tårta och godis. Gillades skarpt av Felix och det var riktigt konstigt för oss andra att vara utan honom ett par timmar där.



Vi bodde precis bredvid ett tivoli, så klart måste det besökas. Det blev två kvällar där för oss och mycket pengar fattigare så klart. Fast vi hade riktigt kul och mycket karuseller åktes!!!









Simon red tjuren bägge kvällarna!!



Barnen fick bestämma den här veckan så vi kom aldrig ner till havet. Inget vi ångrar för vi hade så roligt vid och i poolen. Felix snorklade där och Simon var svår att fånga på kort för han var mer under än över vattnet!!





Nu när jag kollade igenom alla korten märkte jag att den här resan var det Felix som hittade på mest saker. Tycker annars att det brukar vara Simon som hänger med på allt. Här gör Felix en nyckelring



och se så fin den blev!!



Vi tog med datorn så vi alla kunde vila lite med film ibland + att barnen kunde spela lite spel ibland. Man måste komma från solen också.



Jag var inte lat heller!! Jag var med på vattengympan några gånger och det var riktigt roligt



Henkan hittade man mest i baren med en öl i handen!!




MIDSOMMARAFTON!!

Så klart kläddes en midsommarstång, fast vart är björkriset och prästkragarna?



Se så FIN den blev, hmmmm.



Sen blev det lekar och Simon hoppade säck så han vann alltihop!



Medans Felix hoppade hoppborgen och ville inte leka eller dansa.



Alla åt vi såklart jordgubbar, glass och grädde!!


Simon dansade också runt midsommarstången, han är i blå kläder.



På kvällens buffé bjöds det på midsommarmat med sill o nubbe, så lite hemma kändes det som. Här sitter vi tillsammans med en familj som vi umgick mycket med under veckan. Petra och Fredrik


Tove och Samuel var lika gamla som Simon o Felix.



Lite ansiktsmålning hann barnen också med!

 

Nämen här är ju jag också, vi är på väg ut på staden en kväll för lite mys.



Massor med poolbus blev det. Här är Johan med i vattnet och dom skjuter på "dansken" som vi bara kallade honom eftersom han aldrig berättade vad han hette.



Svårt att berätta om veckan. Vi hade en jättehärlig slapp vecka med en massa bad och vattenbus!! Hade all inclusive så vi åt olika bufféer varje dag. Barnen levde mest på kycklingnuggets o spagetti bolognes och massor massor av glass hela dagarna lång!!!

Skönt var det ändå att komma hem igen och inte var det dumt med värmen här hemma heller!!
Kram


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad härligt ni verkar ha haft det



Kram

2010-07-02 @ 07:53:19
URL: http://heliosbus.zoomin.se
Postat av: yvette

VILKEN UNDERBART HÄRLIG VECKA NI HAFT..NICE MIDSOMMARSTÅNG NI FICK IHOP MED!!

2010-07-02 @ 19:19:31
URL: http://vettans.blogg.se/
Postat av: Cilla

Ohh va härligt ni verkar ha haft,hoppas vi får det lika bra när vi åker...Kram. Fast det blir väl inte lika varmt då..(skönt kanske.)

2010-07-03 @ 16:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0