What a weekend!!!

Alltså vilken otroligt rolig helg det har varit!! Gunnar o Cilla följde oss till Västerås och

Som bilder redan visat så körde jag ner Pontiacen med Cilla och Gunnar o Henkan fick åka med ac i bilen men med husvagnen efter. Är rätt säker på att jag o Cilla hade roligast även om det var varmt. Härligt att vi kunde ta bort taket så det inte blev för varmt!!!

Fredag drog vi till campingen i Sala som vi sov på hela helgen. Där tog vi det bara lugnt och njöt av lite semester. Lördag var det upp o fixa sig för en dag ute. Varmt var det men aldrig trodde vi att det skulle bli såååå sjukt hett som det blev. Iallafall åkte vi mot Västerås. Smarta som vi var så kollade vi aldrig vart flygfältet skulle ligga så vi åkte lite fel från början. Efter att tankat och sett ett par raggarbilar åka mot samma håll så hängde vi på. Shit, en korsning och två raggarbilar åkte åt olika håll, äh vi hängde på en av dom. Oj då, där svängde den in på en mack, hmm vi fortsätter lite till så kan vi vända sen. Men shit vad raggarbilar det helt plöstligt var framför oss och kö som bara den och Japp, häråt måste det bara vara!!!! För inte skulle dom åka så här annars!!

Det gick så sakta att köra att Henkan var ut och knäppte kort.


Snacka om full flygfält med bilar, kunde inte få det på bild ens och än mindre så orkade vi gå o titta på alla.

Massor att titta på alltså och hur mycket som helst att handla, alltså i "raggar-anda". Henkan var i himmelriket när han gick bland gammalt skrot, alltså reservdelar till bilar. Inte för att han köpte något men nu vet han att det finns därute någonstans.

Vi andra gjorde allt för att hitta skugga o titta på folk, hihi kul att se alla dessa olika stilar!!!

Efter några timmar där så orkade vi inte mer o drog vidare i caravenen mot staden.

Hamnade på Statoil i ett par timmar. Eftersom jag inte vet vad det heter så, stötdämparna måste ha luft för att hållas uppe. Det bara pös ur hela tiden så bilen slog i när vi körde. Henkan o Gunnar lagade o lagade medans vi tittade på bilar o alla härliga, tokiga o så klart fulla människor. Haha vad roligt vi ändå hade där bland all skräp som slängdes överallt. Musik spelades hela tiden, typ 10 olika låtar från överallt samtidigt!!!

Grymt roligaste grabbarna!! Dom studsade på bilen överallt, slängde vatten över sig och genom bilen och pratade med allt o alla!!

Olika bilar ute också. Nya, gamla, stora o små.

Blev tidig kväller för oss eftersom det inte gick att köra så mycket mer när vi var fyra i bilen. Det var att åka tillbaka till campingen och ÄNTLIGEN bada!!! 10 timmar raggarliv räckte som en början ändå, kan ju inte ta ut oss helt heller när det är första gången.

Synd bara att jag inte hann med att träffa Amanda, min brorsdotter och hennes Anders, kram till er.

Tack Gunnar o Cilla för en grymt rolig helg!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Cilla

Tack så mycket själva..det var grymt att få va

raggarbrud över en helg..Kram

2010-07-12 @ 22:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0