JO, det är underbart!!

Det var såå skönt att komma in i huset. Sova i varsina rum för barnen, en med lampa tänd på natten och en med kolsvart!! Själv låg vi på madrasser på golvet, men madrasserna var breda och inte en säng på 140 (nu har riktiga sängarna kommit!!). Man får ropa på barnen när man vill något, inte råka sätta sig på dom i husvagnens soffa. Allt är helt UNDERBART!!!

Men men men. Köksredskap, maskiner och allt i skafferiet är ju borta. Soffan har inte kommit än. Vitrinskåp i köket fattas. Inga gardiner, äger vi några??? Köksstolarnas överdrag, äger vi några??? Tavlor?? Tänkte att jag ska fixa pannkaka. Går till grannen och lånar elvispen. Tar fram mjölk och ägg. Sen då??? Nej, jag hade inge mjöl, salt, socker eller en skål att göra det i. Ingen stekspade heller, men en stekpanna!! Så av 9 saker äger jag 3. Så är mitt liv nu. Inte vill man bara springa iväg och handla heller. Och vart är kast-listorna så vi verkligen får veta vad som är slängt. Måste ju få veta hur mycket vi får i lösöre från försäkringsbolaget också. Vet ju att det inte täcker ALLT vi hade så man får prioritera vad man vill ha och sen önska om allt annat i julklapp och presenter. SÅ hädanefter fyller jag år igen!!!

Har tappat lusten för att fixa här också. Fick snabbt ordning så det är rätt fint här hemma, lite dukar i köket och ett par fåtöljer och saccosäckar i tv-rummet. Sen tog lusten slut. Kanske det blir roligare när vi kan åka och handla lite, eller när soffan kommer eller någon helt annan dag.

Kan bara säga ändå att livet är på topp!! Helt underbart!! Mår såå bra och har inte haft huvudvärk i 2 veckor nu!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad skönt för er att ni fått flytta in. Det får ta tid att få allt i ordning stressa inte med det utan njut också av att huset är återställt. Kolla om inte mamma eller svärmor kan låna ut lite kökssaker tills m´ni hunnit få reda på huir ni skall lösa allt.

2010-10-06 @ 15:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0