Nämen, blev det bad...

Fredag och så klart bad med familjen. Åkte till Norlunds sen och åt pizza med dom. Stora överaskningen var att dom hade ostkaka till efterrätt. MUMS!! Jag tror jag åt ihjäl mig. Det bästa av allt var att det som sen blev kvar fick jag ta med mig hem!!! När vi kom hem så ville Simon titta klart på Lets Dance. Vi gamlingar gick och la oss. Okej, vi tittade på tv i sängen. Sen släckte Simon och kom o sa godnatt till oss när TINA hade vunnit!!!

Idag ska vi rensa ur allt i gammel garaget. Har ju inte tagit tag i den än. Fullt upp alltså idag.

Kram

Skriva

Har märkt på sistone att jag inte har så mycket inspiration till att skriva. Eller om jag ska vara helt ärlig så skriver jag rätt mycket som jag sedan raderar ut. Ingen aning om varför jag blivit så. Alla har vi nog våra downperioder.

image343

Varit på brottningen med Simon. Eller jag skjutsade dit honom och sen drog jag till E-center och handlade lite för mig själv. Skönt att gå där i lugn och ro ibland. Köpte ett par jeans till Simon. Han har vuxit en dec på en vecka tror jag så nu kan han knappt ha sina byxor längre. Han är svår att handla till också eftersom han är så smal. Måste leta byxor med resår eller med resår inuti för han hatar skärp. Roliga var att en mamma var där och köpte till sin lilla tjej. Hon var en normal 3 åring med lite knubb mage. Mamman blev tokig på alla tajta byxor som finns till tjejer. Det är helt sant. Jag hittar lättare åt Simon på "tjej" avdelningen för dom har smalare kläder. Felet DÅ är att det ska vara små hjärtan eller stå "girl" på kläderna så han vill ju absolut inte ha dom.

Nu är det kvällsfika innan killarna ska lägga sig hos Simon och titta på film.

Kram

Ännu en påsklovsdag...

Imorse ringde Magda till Felix och ville leka. Så eftersom Felix hade bestämt att äta frukost med farmor så blev det en jättesnabbis dit och sen hem för att leka. Dom hade jättekul. Gick ut och hade picknick på en liten gräsfläck som dom hittade.

picknick

Snabb middag och sen skjutsa iväg honom till Linus. Simon hade turen att Erik ringde precis när vi skulle åka så han drog dit och sen till farmor o farfar en sväng. Själv åkte jag till mamsen en sväng innan vi två åkte till Linus mamma på städparty. Köpte mig en handduk som jag ska ha i fjällen till disken. Lagt barnen nu och tittar lite på tv. Den dagen till ända.

Kram

Hällåsen

Igår när Simon och Felix hade bestämt att dom skulle leka med Jennifer och Julia så ändrade jag deras planer. Kom på att vi alla kan åka till Hällåsen istället för att bara sitta här hemma vid dator och tv-spel. Det blev riktigt lyckat att åka in dit. Det blev mycket lek i lilla bassängen, den var varm och skön. Lite rutchkana och faktiskt lite trampolin också. Julia fixade att hoppa från ettan!!!! Riktigt kul att se när hon fixade det som hon aldrig trodde att hon skulle göra. Tror hon blev en meter längre av stolthet. Åt glass efterråt också. En härlig kväll blev det.

Kram 

Påsken i Hamra

Wow, vilket väder vi fick. Okej, det var superkallt på nätterna upp till - 32 grader, men det märkte inte vi av i husvagnen. Dagarna var underbara!! Solen lyste,snön knarrade under fötterna, barnen lekte och själv hade man ett glas vin i handen. Vad mer kan man begära???

Påskharen var så duktig att han hittar upp och tillomed IN i husvagnen. Killarna blev jätteglada när dom vaknade och fick syn på påskägg och paket i kuren.

påskharen

Sen fortsatte påskafton med sillfrukosten som var både god och trevlig. Jag fick i mig 2,5 sillar och 3 potatisar. Nytt för i år är att vi hjälper till att fixa både den och gåbingon. Gert, Henkan och Johnny fixar grillningen av sill och potatis.

sillfrukost

Felix och Joline, vårat alldeles äkta och bästa kärlekspar, satt och mös tillsammans. Hittade dom sittandes med pannorna mot varandra och kärleken bara strömmade runt dom.

kärlek

Gåbingo runt campingen på eftermiddagen. Här är nästan hela högen på tur.

gåbingo

Simon och Felix drog Joline och Nadine runt.

image341

Blev även slalom och skoteråkning så klart.

Kram

GLAD PÅSK

hare

Vi drar till fjällen över påsken.

HA EN TREVLIG HELG TILLSAMMANS MED NÄRA OCH KÄRA!!!

Kram

Onsdag

Börjde dagen med att skjutsa Felix till dagis. Simon får vara hemma även idag eftersom han inte åt nå mat igår. Jag drog till E-center för att påskhandla, skönt att få det gjort på morgonen då det är lite folk där. Hem och fick i Simon en risifrutti innan jag skjutsade honom till farmor, jag skulle jobba. Blev kvar på jobbet till två och sedan in till stan en sväng för babysim skull och hämtade Felix. Simon var hemma o satt i källaren när vi kom hem. Hoppas att jag berättat att X-boxet står i källaren, annars undrar du varför Simon satt där nere. Lagade köttsoppa (på burk) och tjockpannkaka (inte på burk), visade sig att det var bara jag som gillade pannkakan. Ska gå över till Cilla ett tag nu ikväll tänkte jag. Idag har Simon ätit som bara den så imorgon blir det skola. Måste ta reda på disken nu.

Kram

Bra o dåliga saker som händer mig just nu...

Att jag har blivit så dålig på att blogga är ju en skandal. Jaja, man kan ju inte alltid ligga på topp.

Igår var det babysim för min del. Måste ibland skriva lite om det. Bara älskar att bada med alla dessa härliga barn och föräldrar!!! En ett åring som bara i ren panik slänger sig ner i vattnet från mattan. Alltså inte panik som i att hon är rädd, utan i panik för att snabbt hoppa i. Hon bara älskar det. Alla som lärt sig att själv gå till rutchkanan och lägga sig på magen och åka. En pojke skrek hela samlingen efter rutchen för han ville inte göra något annat än att åka. Man får så mycket energi av alla dessa barn. Älskar att vara instruktör.

Imorse, halv fem, kräktes Simon. Magsjuka alltså här hemma. Finns inget värre och jag hoppas innerligt att ingen mer av oss får det. Simon blir helt skräckslagen när han kräks, får knappt någon luft. När Felix kräks så fixar han det helt lugnt och för sig själv. Vi är alla olika.

Nu ska jag lägga mig och vila lite. Henkan var gullig och hämtade Felix till dagis så jag kan få sova nu när Simon också sover.

God natt då så här på morgonen.

Melodifestivalen

Jo, rätt låt vann. Fast jag hejade på Nordman. Charlotte är ju otroligt bra.

Kram

meeeeeeeeeeeeen

Vilket underbart väder. Funderar skarpt på att gå ut en stund så här mitt i all blötan och kanske göra något roligt. Less som bara den på den här vintern. Fattar inte gudarna där uppe att det ska vara snö!!!

Inge fjällen blir det heller. Vädret så klart satte stopp för det med. Inte undra på att jag är less. Jaja, det finns fler tillfället.

Nu drar jag till jobbet.

Kram

Kebab

Idag blir det kebab till lunch. Tror jag skulle kunna äta kebab fem dagar i veckan, är så otroligt gott. Tar ett skrovmål så jag får kebab med bröd och strips bredvid, mums.

image333

Funderar på att dra till fjällen imorgon och komma hem igen på onsdag. Då blir det två dagar med slalom. Gör ju inget när man kommer hem då på onsdagkväll så man kan ju åka hela dagen och vila innan hemfärd. Kanske kanske, beror nog lite på vädret också det där.

Fått en ny sida att titta på vädret. Det är en norsk sida så lite bra fixar grannlandet minsann, inte för att jag hittat något dåligt alls med det landet.   http://www.yr.no/sted/Sverige/Gävleborg/Söderhamns_Kommun/time_for_time.html
På just den här sidan som kommer upp är det vädret i Söderhamns Kommun, går jättelätt att söka på alla möjliga ställen. Bara att söka. Det var grabbarna på jobbet som berättade om den sidan.

Kram

Dagarna går o går

Hinner knappt med att tänka för tillfället. Dagarna ränner iväg som bara den. Igår kväll var vi o badade och sen tog vi en pizza tillsammans med familjen Norlund hemma hos dom. Så klart blev det Lets Dance där och till Simons stora sorg så åkte Matte o Carin. Tur att Simon för en gång skulle orkade med att se ända till slutet. Nu är Felix hos Linus och leker för fullt. Fick en rapport därifrån att dom är lortiga och väldigt glada, varit i skogen och lekt. Simon har haft Jennifer o Julia här och det blev mest tv för dom. Faktiskt har vi här hemma städat ur källaren, wow är väl det enda ord jag kan komma på. Lite bättre blev det iallafall. Framför allt så fick jag bort tvättmaskin en halvmeter från golvbrunnen så nu kanske det dröjer mer än tre tvättar innan den håller på att åka ner i den. Nu ska vi lämna bort barnen och sen ska vi ut o äta ikväll. Ha en trevlig helg.

Kram

Friskus

Sjuklingarna från igår är friska idag. Skönt tycker jag så livet blir som vanligt här hemma, dvs jag kan få några minuter för mig själv på morgonen. Simon tyckte det var synd att vara frisk idag för det är "vanlig" skoldag med bara lektioner. Så är livet.

Kram

Expriment

Felix har ju blivit en riktig uppfinnare. Han bygger olika saker av allt möjligt skräp och blandar olika drycker till sig och Simon som, tja, inte alltid smakar så gott. Uppe i Funäs gick vi in på ICA för att handla en dag. Felix blev helt tokig efter han hade varit vid leksakerna. DÄR, mitt bland pistoler och polisbilar, stod DEN!!!! En exprimentlåda. Han var som förbytt. Dumma mamma sa att den var för dyr så den köper vi inte. Hur knäpp kan man bli ibland. Dagen efter var det bara att ge upp. Han hade ju faktiskt egna pengar med sig så det var bara att skjutsa ner honom till affären och inhandla denna låda. Han bara älskade den. Mycket lek blev det och många olika blandningar och mycket att titta på i mikroskåpet som var med.
 

expriment

Kram

Två flugor på en smäll

Det var ett tag sen nu här hemma som det här hände. Alltså att ett barn var hemma och sjuk. Simon blir hemma idag iallafall, han hostar så hemskt. Först så klart blev han glad. SLIPPA SKOLAN!!! Sen kom han på att han missar slöjden, kompisarna och brottningen ikväll, så då blev han helt plötsligt helt frisk igen. Trodde han ja, hostade på som bara den. Förhoppningsvis så blir han bättre idag och kan köra på imorgon igen. Om inte det vore nog så ligger även Henkan hemma idag med förkylning. Så jag drar fortast möjligast till jobbet så kan dom här två sjuklingarna ligga och tycka synd om varandra.

Lovat att lägga in en bild på Henkans värsting, eller hans bästing rättare sagt. Det är den här som gör att jag får med honom så mycket till fjällen iår. Inskaffat en ny skoter.
 

image332

Kram

Sportlovsvecka

Det kan man ju säga att det blev, sport alltså. Har ont i armarna och vaderna nu. Det blev mycket slalom, slalom och slalom. Inte så många timmar per dag, men många dagar iallafall. Det jobbiga var ju alla människor i liftarna och backarna. Dom försökte smita hela tiden i liftkön och backarna blev sönderkörda efter halva dagen.Förmiddagarna var bäst att åka på. Härligt väder har vi haft, snöade lite varje dag och onsdag eftermiddag var det riktig storm. Torsdag åkte vi skoter till Bruksvallarna och runt, blev ungefär 10 mil.

backen

Felix och jag i barnbacken i Hamra. Han fixade liften själv nu så det var bara att hänga på det bästa man kunde. Varje åk var jag inte med för man hann inte.

liften

felix åker slalom

På fredagen så hyrde Simon snowboard. Han fick det i julklapp av oss och en lärare i en timme. Han var jätteduktig och tyckte det var kul.

liften

bräda

Synd att dom där brädorna och skorna är så dyra. Han får nog önska sig det i födelsedagspresent mitt i sommaren.

Kram

RSS 2.0