Ojojojoj

Så har vi gjort det igen. Sagt nej, nej , nej och ändå fick barnen som dom ville. Tja, så farligt var det inte för dom sista veckornas "nej" har egentligen varit för att dom skulle tro att dom inte skulle få...... ett playstation 2. Så igår köpte vi det med 4 spel till. Äntligen ska jag få singstar och kanske kanske Henkan ska få Guitar Hero sen. Snacka om två killar som blev överlyckliga!! Det blev så klart en hel del spelande direkt. William sov över hos Simon för första gången också och trots att killarna hade nya spel så åkte vi till Söderala och badade. Tacos och en hel massa spelande innan grabbarna stöp i säng och lyckades somna. Man kommer ju ihåg själv hur det var att ha en kompis sovandes hos sig när man var liten. Det blev en hel massa prat innan man klarade av att sova. Så självklart sa jag till grabbarna att det är okej att prata men inte springa runt. Det tog bara en halvtimme innan det var knäpptyst.

Lördag morgon och jag har kokat ägg till frukost nu så det ska dukas lite för en gångs skull. Dom som känner oss väl vet att vi inte är så duktig på det där med frukost. I det här huset är det bara Felix som är hungrig på mornarna och vi andra tja, tvingar i oss ibland. Idag ska bli en sån dag då vi tvingar i oss. Eller nu har vi ju varit vaken ett tag så då går det bättre. Funderar på att ta grabbarna till skridskoplan sen, om det inte är för blött.


Kram

Kommentarer
Postat av: Petra

Sing Star är sååååå kul! Jag fick ett i julklapp, Jesper däremot är inte lika glad över konkurensen om sitt playstation...

2009-01-24 @ 14:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0