Lars-kristers ...

foto0939 (MMS)

Lars-kristers standin kom o sjöng för Carina! Kram


Fest! ...

foto0932 (MMS)

Fest! 100 års fest! Carina o Görgen fyller 50 år var! Felix rockar loss! Kram


Fixar snacks ...

foto0934 (MMS)

Fixar snacks gör Simon! Har superkul!! Kram


Vacker kväll!! ...

foto0919 (MMS)

Vacker kväll!! Kram


5-kamp! ...

foto0917 (MMS)

5-kamp! Skitkul! Kram


Campar! ...

foto0916 (MMS)

Campar! I Järvsö. Passade på att diska. Älskar att stå ute o diska. Barnen åker gummibåt o resten av gänget ser jag inte till haha. Kram


Felix 8 år

Hipp Hipp Hurra för idag blir Felix 8 år!!!

Kramar i massor till honom!!!

Faxeholmen! ...

foto0906 (MMS)

Faxeholmen! När vi åkt båt in till stan har barnen sett faxeholmen o funderat på vad det är. Idag tog vi oss upp o läste om 1300 talet då det var liv o rörelse här. Nu leker dom då-tid. Kram


Simons mysdag! ...

foto0905 (MMS)

Simons mysdag! Mat på Kina och sen blir det lek i lekparken! Erik hängde med oss. Kram


Simon 11 år!!

Hipp Hipp Hurra för idag blir Simon 11 år!!!

Kramar i massor till honom!!!

Orientering! ...

foto0903 (MMS)

Orientering! Idag är träningen vid Florsjön så det blev bad efteråt. Felix frös efter ett tag så han tränar att stå på händer istället! Kram


Ikväll tog vi båten ...

dsc00233 (MMS)

Ikväll tog vi båten till Klacköarna för att sova över o mysa. Vi grillade mat o senare som bilden visar tände vi en brasa. Otroligt mysigt! Undrar om vi kommer kunna sova i båten i natt?! Kram


Skönt vi har det! ...

foto0893 (MMS)

Skönt vi har det! Tog med Simon, Felix o kompisarna Rasmus o David på en båttur! Skönt i värmen. Kram


What a weekend!!!

Alltså vilken otroligt rolig helg det har varit!! Gunnar o Cilla följde oss till Västerås och

Som bilder redan visat så körde jag ner Pontiacen med Cilla och Gunnar o Henkan fick åka med ac i bilen men med husvagnen efter. Är rätt säker på att jag o Cilla hade roligast även om det var varmt. Härligt att vi kunde ta bort taket så det inte blev för varmt!!!

Fredag drog vi till campingen i Sala som vi sov på hela helgen. Där tog vi det bara lugnt och njöt av lite semester. Lördag var det upp o fixa sig för en dag ute. Varmt var det men aldrig trodde vi att det skulle bli såååå sjukt hett som det blev. Iallafall åkte vi mot Västerås. Smarta som vi var så kollade vi aldrig vart flygfältet skulle ligga så vi åkte lite fel från början. Efter att tankat och sett ett par raggarbilar åka mot samma håll så hängde vi på. Shit, en korsning och två raggarbilar åkte åt olika håll, äh vi hängde på en av dom. Oj då, där svängde den in på en mack, hmm vi fortsätter lite till så kan vi vända sen. Men shit vad raggarbilar det helt plöstligt var framför oss och kö som bara den och Japp, häråt måste det bara vara!!!! För inte skulle dom åka så här annars!!

Det gick så sakta att köra att Henkan var ut och knäppte kort.


Snacka om full flygfält med bilar, kunde inte få det på bild ens och än mindre så orkade vi gå o titta på alla.

Massor att titta på alltså och hur mycket som helst att handla, alltså i "raggar-anda". Henkan var i himmelriket när han gick bland gammalt skrot, alltså reservdelar till bilar. Inte för att han köpte något men nu vet han att det finns därute någonstans.

Vi andra gjorde allt för att hitta skugga o titta på folk, hihi kul att se alla dessa olika stilar!!!

Efter några timmar där så orkade vi inte mer o drog vidare i caravenen mot staden.

Hamnade på Statoil i ett par timmar. Eftersom jag inte vet vad det heter så, stötdämparna måste ha luft för att hållas uppe. Det bara pös ur hela tiden så bilen slog i när vi körde. Henkan o Gunnar lagade o lagade medans vi tittade på bilar o alla härliga, tokiga o så klart fulla människor. Haha vad roligt vi ändå hade där bland all skräp som slängdes överallt. Musik spelades hela tiden, typ 10 olika låtar från överallt samtidigt!!!

Grymt roligaste grabbarna!! Dom studsade på bilen överallt, slängde vatten över sig och genom bilen och pratade med allt o alla!!

Olika bilar ute också. Nya, gamla, stora o små.

Blev tidig kväller för oss eftersom det inte gick att köra så mycket mer när vi var fyra i bilen. Det var att åka tillbaka till campingen och ÄNTLIGEN bada!!! 10 timmar raggarliv räckte som en början ändå, kan ju inte ta ut oss helt heller när det är första gången.

Synd bara att jag inte hann med att träffa Amanda, min brorsdotter och hennes Anders, kram till er.

Tack Gunnar o Cilla för en grymt rolig helg!!!

Kram

Raggarbrudar!

foto0892 (MMS)

Raggarbrudar!


Värstingen ...

foto0891 (MMS)

Värstingen Cruisar. Kram


Power Big Meet! ...

foto0890 (MMS)

Power Big Meet! Grymt med läckra o oläckra bilar och alla sorters av människor. Äckligt varmt med SÅ nöjd att vi är här. Nu köa oss genom stan! Kram


Mer o mer ...

foto0889 (MMS)

Mer o mer o mer bilar. Kram


On the road! ...

dsc00355 (MMS)

On the road! På väg till Västerås! Shit vad kul att köra bilen!! Kram


Och ...

foto0886 (MMS)

Och Cilla poppar Bon Jovi på maxljud och det är helt underbart!! Kram


Mys! ...

foto0880 (MMS)

Mys! Simon ville också ha lite härlig stund så han dök upp med en bok! Så klart blev det popcorn för att få ännu mysigare! Kram


Helg! ...

foto0879 (MMS)

Helg! En spännande bok och ett glas vitt är inte helt fel. Kram


Cypern!!!!

Förra söndagen sa Henkan att han kunde vara ledig en vecka. Jag nappade direkt och måndagmorgon drog vi till Cypern hela familjen!! En annorlunda midsommar alltså.

Vi hittade ett sungarden hotell med 4 pooler, varav en var innomhus. Den inne har Felix ett riktigt minne från, där slog han sönder sin framtand lite. Nog för att Felix älskar att vara lik sin pappa, men att nu också ha en avslagen tand fram verkar lite överdrivet tycker jag haha.Det var aktiviteter hela tiden nästan. Minidisco för barnen var väldigt uppskattat. Simon var inte med utan satt o tittade på, Felix syntes i sin Sundgrens tröja.
Barnen älskade när Lollo o Bernie kom på besök. Felix gick på Lollos födelsedagskalas en dag, dom hade dansat, sjungit, lekt lekar och ätit tårta och godis. Gillades skarpt av Felix och det var riktigt konstigt för oss andra att vara utan honom ett par timmar där.Vi bodde precis bredvid ett tivoli, så klart måste det besökas. Det blev två kvällar där för oss och mycket pengar fattigare så klart. Fast vi hade riktigt kul och mycket karuseller åktes!!!

Simon red tjuren bägge kvällarna!!Barnen fick bestämma den här veckan så vi kom aldrig ner till havet. Inget vi ångrar för vi hade så roligt vid och i poolen. Felix snorklade där och Simon var svår att fånga på kort för han var mer under än över vattnet!!

Nu när jag kollade igenom alla korten märkte jag att den här resan var det Felix som hittade på mest saker. Tycker annars att det brukar vara Simon som hänger med på allt. Här gör Felix en nyckelringoch se så fin den blev!!Vi tog med datorn så vi alla kunde vila lite med film ibland + att barnen kunde spela lite spel ibland. Man måste komma från solen också.Jag var inte lat heller!! Jag var med på vattengympan några gånger och det var riktigt roligtHenkan hittade man mest i baren med en öl i handen!!
MIDSOMMARAFTON!!

Så klart kläddes en midsommarstång, fast vart är björkriset och prästkragarna?Se så FIN den blev, hmmmm.Sen blev det lekar och Simon hoppade säck så han vann alltihop!Medans Felix hoppade hoppborgen och ville inte leka eller dansa.Alla åt vi såklart jordgubbar, glass och grädde!!


Simon dansade också runt midsommarstången, han är i blå kläder.På kvällens buffé bjöds det på midsommarmat med sill o nubbe, så lite hemma kändes det som. Här sitter vi tillsammans med en familj som vi umgick mycket med under veckan. Petra och Fredrik


Tove och Samuel var lika gamla som Simon o Felix.Lite ansiktsmålning hann barnen också med!

 

Nämen här är ju jag också, vi är på väg ut på staden en kväll för lite mys.Massor med poolbus blev det. Här är Johan med i vattnet och dom skjuter på "dansken" som vi bara kallade honom eftersom han aldrig berättade vad han hette.Svårt att berätta om veckan. Vi hade en jättehärlig slapp vecka med en massa bad och vattenbus!! Hade all inclusive så vi åt olika bufféer varje dag. Barnen levde mest på kycklingnuggets o spagetti bolognes och massor massor av glass hela dagarna lång!!!

Skönt var det ändå att komma hem igen och inte var det dumt med värmen här hemma heller!!
Kram


RSS 2.0