Henkan o Simon då? ...

dsc00153 (MMS)

Henkan o Simon då? Dom verkar ha lugnt o skönt i lastbilen! Kram


Kvällsfika ...

foto0844 (MMS)

Kvällsfika framför tv. Kram


Baddags! ...

foto0839 (MMS)

Baddags! Kram


Helgmys! ...

foto0838 (MMS)

Helgmys! Henkan jobbar och tog med Simon i lastbilen ikväll. Felix har Dante hemma och han ska sova över. Vi passade på att gå ner på pizzan och åt gott. Badtunnan är varm o snart ska grabbarna bada innan det blir film o popcorn i sängen och då menar jag i. Kram


Vattenpaus! ...

foto0835 (MMS)

Vattenpaus! Kram


Laddar! ...

foto0831 (MMS)

Laddar! Är redo att köra! Kram


Kvällens träning! I...

foto0830 (MMS)

Kvällens träning! Ikväll är det cross skola för Simon. Då tar Felix fyrhjulingen och jag springskorna för att ta oss dit för att titta på. 2 km gå på vägen dit o 2 km springa på vägen hem blir det. Vill inte vara för svettig när jag är där o tittar. Kram


När vi fixade bergvärme s...

dsc00088 (MMS)

När vi fixade bergvärme så slängdes det ut en massa gamla rör. Felix vår egna uppfinnare satte igång att poa, dona o fundera. Det blev det här mästerverket!! Kram


Igår orientering ...

foto0827 (MMS)

Igår orientering idag skogsvandring! Ebba o Simon hängde på mig o mamma när vi går kyrkvandring i Mo. Fint väder i år, ifjol regnade det. Kram


4 km ...

foto0826 (MMS)

4 km på 46 minuter är jag supernöjd med. Simon tog 2,5 km på 20 minuter och var sen lite nervös för mamma! Kram


Vissa dricker ...

foto0823 (MMS)

Vissa dricker visst drinkar o har jättekul ombord! Kram


Vi åker båt! ...

foto0820 (MMS)

Vi åker båt! Kanske inte just den här som Felix köpt men dock en viking line! På väg hemåt nu efter en helg i Åbo o Mumindalen! Varit tillsammans med Lennart, Kine, Natalie o Rickard! Haft en toppenhelg. Kram


Speldjävulen ...

foto0819 (MMS)

Speldjävulen är inte direkt något som jag har i mig. Gav barnen alla mina sista pengar till att spela med förutom 1 euro som jag hade i fickan. Så jag la i den i ett spel bara för kul. Så här blev det!! Kan även berätta att barnen har totalt slut på pengar. Kram


Stoltare än stoltast!!!

Måste ju vara jag det!!!!


http://helahalsingland.se/soderhamn/sandarne/1.2092831-solig-avslutning-i-sandarne


I Söderhamns Kuriren är ett kort på Simon när han spelar klarinett!!

På sidan här på nätet så finns fler bilder på alla klasser också!

Kram

Examen!!!

Idag har vi varit på underbara examen!!

Det är så vackert med alla barnen som gjort sig fina och som är så konsentrerade på sina uppgifter. Felix klass sjöng tillsammans med förskoleklass och 2-or det dom sjöng var "Sommarlov", "Idas sommarvisa" och "Pippis sommarlåt". Det var så fint.

Felix har orange t-shirt och vita byxor.

Vi hade lånat ut en lastbil till dom som scen och kan bara säga att det var superbra idé av lärarna att det skulle vara så.

Tyckte det hördes mycket bättre iår än ifjol på det här sättet.

Simons klass hade skrivit om låten "Temperaturen" och på slutet presenterade dom sig också, det var sååå underbart läckert!!!

Stolt mamma med mycket tårar i ögonen blev det när Simon ställer sig och spelar "Idas sommarvisa" på klarinetten. Han fixade det galant!!

NU är det sommarlov!!! Felix har två veckor kvar på fritids, men Simon har helt ledigt nu. Ikväll firar dom med att lägga sig tillsamman i Simons rum och tittar på film!!

Måste lägga in studenten vi var på idag också!! Erik har tagit studenten för Erik har tagit studenten !!!! Vi åkte till Bollnäs och såg honom gå ur skolan och in i livet!! Härligt!!

Kram

Sorry

Ibland glömmer jag bort tiden.

Alltså inte helt men den här bloggtiden kan ibland ha en egen tid-rytm. Som nu när jag kom på att det faktiskt är ett tag sen jag skrev något här.

Som vanligt har vi haft lite att stå i. Ska tänka efter vad som hänt sen i fredags när vi var hos grannar på lite mat o filmkväll!!

Lördag var en annorlunda dag för familjen Sundgren.
Henkan o Felix drog iväg till Stockholm för att gå på maskinmässa. Felix har haft nedräkning hela veckan för denna dag och värst var nog i onsdags. Då sa han "nu är det bara två dagar kvar". Hmm, killen kan ju inte räkna dagar längre tänkte jag eftersom han tidigare haft helt rätt på dagarnas längd till lördag. "Till vadå??" blev så klart min fråga då. "Till fredag" blev svaret. "Jaha, men vad händer på fredag?" han visste ju inte då att vi skulle äta hos grannarna. "Då är det 1 dag kvar till lördag". Japp, vad kan man säga, den killen har härliga sätt att tänka på!!!

Jag åkte iväg med babysimtjejerna till Orbadens spa och hade en underbart härlig helg där med mycket spa och enormt med prat o skratt. Sov över till söndag.

Simon fick vakna själv på lördagen och så här i efterhand visade det sig att det funkade jättebra. Han hade tittat på tv, ätit frukost och tränat på klarinett. Sen kom mormor o morfar o hämtade honom för att åka på orienteringstävling här i stan. Första gången killen skulle springa en bana helt själv. Det gick jättebra för honom o han kom 6-a. Inte nog med det. Det var DM och dom 5 grabbarna som kom före Simon var inte härifrån så killen gick och vann guld i DM H12!!!! Stolt var han och stoltare blev nog jag!!! Underbart!!

Söndag träffades återigen familjen efter att Felix varit på kalas, Henkan och faktiskt även jag hann med att dra ris för att få lite pengar till brottarna och Simon som sovit hos mormor o morfar. Spred ut oss rätt rejält den här helgen!!

Måndag var det jobb och skola som gällde + att snickarna kom o började fixa altan åt oss. Bilder kommer senare på den.

Tisdag jobb och skola o på kvällen fotboll för Felix och orientering för Simon. Jag drog iväg efter Simon, inte för att skugga honom utan för att ta en egen bana OCH fånga upp honom om det bär iväg. Det bar iväg. Träffade honom redan på kontroll två så vi sprang mer tillsammans än inte resten av biten. Banan var 3,2 km och inte blev det bättre av att Simon tappade sin sportidentbricka på kontroll två (han fick sån fart när Oliwer o jag drog iväg där). Det var bara att efter målgång ge sig iväg igen mot kontroll två och leta den, hittade den och fick alltså ungefär 1 km till spring i benen!! Tror Simon bestämt sig för att ta slut på sin mamma.

Onsdag.... återkommer med den dagen. Det var iallafall jobb o skola till att börja med. Simon har varit iväg o shoppat fiskesaker så det fixades iordning med det och leta mask.

Kram

RSS 2.0