Mumsig!!

30042011236 (MMS)

Teuqila rose var väldigt god! Kram


SMS-inlägg

30042011232 (MMS)

På väg till Liseberg! Kram


Brottning!

30042011224 (MMS)

Simon gjorde två bra matcher. Tyvärr gjorde han bort sig lite på sista matchen vilket gjorde att han åkte ur tävlingen. Nöjd är han ändå för snart bär det iväg på Liseberg! Kram


Frukost

30042011221 (MMS)

Nu laddar Simon med frukost för en dag på brottarmattan. Kram


Göteborg

29042011220 (MMS)

På väg att möta upp brottarna som vägt in sig.


På väg

29042011219 (MMS)

Den här gången är det buss med brottare, tränare och en massa hoppfulla föräldrar som är på väg mot Göteborg och sista tävlingen för säsongen!! Här är det Felix och Lova. Kram


Ledsen

Efter 12 år med egen husvagn i Hamra och 18 tillsammans med Henkan där så har vi nu tagit hem husvagnen för sista gången. Oj vad jobbigt det var. Jag grät en hel massa och när jag grät som mest sa Simon "Mamma, det kommer bli bra" underbara pojke!! Klart det kommer bli bra med våran stuga, men jobbigt var det att lämna allt där och efter en toppenhelg som vi haft också. Joline har redan lovat oss att vi kan ju sova hos dom nästa år iallafall!

Nu efter att kommit hem så längtar vi till sommaren då vi ska åka till stugan.

Hemma hann vi med att träffa kusinerna Ebba och Rasmus. DET var roligt!! Morfar lätt alla köra 4-hjulingen en sväng var och det gillas skarpt. Här väntar dom på att morfar ska bli klar för att åka.

Idag blir det jobbet en hel massa innan helg igen!! Dags för Simons sista brottartävling i helgen som blir SOFT TOUCH Göteborg!!

Kram


Vi njuter vidare i fjällen!

25042011209 (MMS)

Vi njuter vidare i fjällen!


Erik spelar Run för oss!!

23042011189 (MMS)

Erik spelar Run för oss!!


Vi har det mysigt!

dsc01447 (MMS)

Vi har det mysigt!


SMS-inlägg

23042011184 (MMS)


Sillfrukost!

23042011178 (MMS)

Sillfrukost!


Njuter i slalombacken!

22042011166 (MMS)

Njuter i slalombacken!


Solig lördag mitt i april

Älskar när solen kommer och hälsar på så där härligt som den har gjort några dagar nu!!

Igår hade Söderhamns Brottarklubb däckbyte på E-center. Det blev lite pengar in till klubben och nog blev det lite jäktigt där ett tag för papporna som ställde upp, men ändå lätttjänade pengar.

Mitt på dagen åkte iallafall jag och Felix därifrån ett tag. Hade lovat honom att åka till Kulturens Hus för att prova lite instrument på Musikskolan. Det testades det ena och det andra och han funderade och funderade. När vi kom dit var det saxofon som gällde.

Lite svårt var det att få ljud i den.

Sen testades det cello.


Jo, det är var lite roligare.

Efter att visat upp sig lite på trummor så var kön till elbasen slut så då passade han på att testa det.


DET blev han helsåld på. Inte för att det syns på bilden, men han pratade inte om annat resten av dagen.

När han sen berättade för Simon så blev lyckan olycklig. Simon berättade att man måste gå i 5-an för att få spela elgitarr och elbas så Felix blev riktigt ledsen. Har inte hunnit prata med honom mer sen dess, men tror det nu blir cello i första hand istället.

Kram

Efter bastun!

14042011151 (MMS)

Efter bastun!


Myser!

dsc00114 (MMS)

Myser!


Njuter i solen med ett glas rött!

13042011148 (MMS)

Njuter i solen med ett glas rött!


Äntligen!

13042011143 (MMS)

Nu har Henkan och jag äntligen tagit oss till vår fjällstuga! Det första Henkan gjorde var att sätta igång en brasa! Kram


En glad Felix

Igår när Felix var och hälsade på Natalie och så klart stallet så hade Natalie ett papper till Felix. Hans älsklingshäst hade gett honom det, hon hade gnäggat åt Natalie så hon kunde skriva till Felix. Så här stod det:

"Till Felix!
Felix, där inne i stallet var det mörkt men du kom och skötte om mig sååå ba att jag vann flera lopp. Fortsätt så blir jag precis som Eldöga!!! Du har gjort ett så bra jobb så då tycker jag att du borde få en bild på mig!! Längtar tills jag får träffa dig igen Felix! Ska bli kul att se min lillasyster eller min lillabror till sommaren!!
Kram Princess"

När jag kom hem från babysim kom han springandes och visade det, snacka om glad kille!!

Babysim ja, förstår mig inte på det faktiskt. Är ju sååå roligt att vara där varje gång. Går inte att förklara hur mycket underbar energi det ger mig! Skrattade så mycket igår. Att bli utstirrad av de små underbara barnen gör en bara så fnittrig och glad!! Kan inte förstå hur man ens tänker tanken på att sluta som ledare på babysim eller hur dom som går där kan sluta innan dom blir utslängda med för stora barn. Men det är jag och min familj i ett nötskal. Vi älskar ju allt som har med bad att göra.

Felix är hemma och sjuk idag, hostar som bara den.

Kram

SMS-inlägg

09042011139 (MMS)


Min födelsedag!

09042011125 (MMS)

Vi har haft en underbar dag! Vi har varit på Naturhistoriska museumet och Cosmonova hela familjen tillsammans med Gunnar, Cilla, Jennifer, Julia, Lennart, Kine och Natalie. Kram


SMS-inlägg

09042011126 (MMS)


Cosmonova

09042011138 (MMS)

Grymt roligt och spännande att titta på Sea monster i 3d. Kram


On Tour again!

08042011123 (MMS)

On Tour again!


Oj oj oj

Vilken helg det blev. Så stolt mamma är jag nu!! Mora och Wasacupen brottning var det. Felix gjorde två bra matcher, första stora tävlingen för honom. Första gick han mot Liam. Felix blå. 

Både Henke och Jari kom och pratade med honom i pausen.

Tyvärr förlorade han bägge, men är väldigt nöjd!!

Simon. Ja Simon. Han var grym i helgen.

Började med match mot Viktor. Den killen är grym. Simon blå.

Redan då var jag förvånad och chockad över hur duktig Simon visade sig vara så där helt plötsligt. Nästa match gick mot en Olle. Där vann Simon väldigt snyggt. Sista matchen för dagen var mot Patrik. Oj oj oj, vilken match. Simon förlorade första, vann andra och sen hänger det på tredje om han skulle vinna eller inte. Grym match blev det och Simon ledde på poäng när Patrik fick över Simon på fall läge. DÅ låg jag på mattan och skrek och skrek. Simon stog i brygga i 12 sekunder med Patrik tryckandes över halsen för att få ner honom. Aldrig!!!! SIMON VANN!!!!

Efter en dag med massor av hejandes på alla superduktiga Söderhamns brottare, det var 10 stycken som var där, så åkte vi till vandrarhemmet som vi hyrt för övernattning. Jättemysigt hus med 27 bäddar i olika mysiga rum, stort kök och allrum + dusch och bastu i källaren.

2 bilar åkte tillbaka mot stan med beställningar på pizzor och McDonalds, sen blev det mat i massor!!!

Mycket prat, skratt och otroligt trevlig kväll blev det för både barnen och oss vuxna.

Dag 2 och jag kan bara berätta att jag var helt slut, kräkfärdig. Simon skulle gå mot kompisen Calle från Heby och nu gällde det. Om Simon vinner blir han tvåa och förlorar han blir han trea. Alltså han hade redan pallplats, men det skulle bli Patrik som kom tvåa om Simon förlorade. Eftersom Patrik hade spöat Calle. Calle och Simon är lika duktiga och förra gången dom möttes så vann Calle. Här fick Simon låna Lucas röda trikå eftersom han tappat bort sin egna.

Började riktig jämnt med få utfall från dom båda. Så pass att domaren sa till om lite action. Då fixade Calle 4 poäng och vann första ronden.

Matchen fortsatte lika tufft men Simon fick in 1 poäng innan andra ronden var slut så nu står det 1 lika.

Så nu gällde det för dom båda. Tuffa tag och ett tag var jag säker på att Simon sätter dit sig själv snart. Som tur var lyssnade han på tränaren och tänkte till så det slutade med 7-0 till Simon!!! Både han och Calle var slut när det var klart.

Underbar helg har det varit och såå otroligt roligt att hänga med barnens fram och motgångar!! När tävlingarna är över, barnen fått duschat så är det alltid glada barn som pratar, pratar och skrattar tillsammans!!!!


Lucas fattas på bilden för eftersom han inte kom till dag 2 så åkte dom hem efter övernattningen. Kul att han stannade på kvällen med kompisarna iallafall!!

Kram

Väntan!

02042011116 (MMS)

Dags för ännu en brottarhelg. Den här gången är det Mora och Wasacupen och både Simon och Felix ska tävla. Upp 4.30 och samling 5.45, härliga lördag. Kram


1 april

Börjades med att Felix ropade att han orkade inte upp ur sängen och ligger kvar ett tag till. NEJ DU SKA UPP. april april kom en påklädd kille nerför trappen. Japp, då var dagen igång. Kommer få höra många sånna idag är jag rädd. Kollade Kuriren för att se vad dom hade för skämt. Som vanligt i den tidningen är det svårt att bestämma sig för vad som är skämt eller inte. Fast jag har mina aningar vad som är årets skämt.

Själv är jag ingen storskämtare. I småskolan körde vi med att telefonen ringer i lärarrummet. Fröken måste ju ha kunnat den utantill, men gick lydigt ut från klassrummet för att sedan få april april när hon kom tillbaka.

NU börjar den härligaste månaden på året. Japp, det är helt klart min månad!! Inte bara för att snön blir blöt och sen försvinner så det blir dags att kratta gräsmattan. Inte bara för att blommorna börjar slå ut i diken och i trädgårdar. Inte bara för att barnen tar fram cyklar, hopprep och hörs ute mer. Utan för att jag fyller ju år den här månaden!!!!! 

Jag vet att jag älskade den här månaden som barn mest för att då kom lammen!! Då bodde man mer eller mindre i lagården med dom härliga djuren! Det var väldigt viktigt att alla fick namn. Man fick ta hjälp av kompisar ibland. Ett år hade jag hela barbafamiljen i lagården, barbastark var den minsta lilla söta lammet man bara kan tänka sig.

Ja våren har sina härliga och dåliga sidor. Citerar Liis blogg "En dålig och irriterade biverkning. Allt skit! Vart man än är så ser allt så lortigt ut. Snödrivorna, fönstren, prydnadssaker, mattor och allt annat.. Varför syns det så väl på våren?" Det är ju det som är det värsta med våren, "det som göms i snö kommer fram i tö". Vet att jag storstädat många många gånger under vintern men visst har Lii rätt att nu helt plötsligt lägger det sig ett extra lager damm över ALLT här hemma. Men DET tar vi hand om en annan dag.

Älskar vintern, men nu är det dags för underbar vår!!

Kram


RSS 2.0