Gott Nytt År!

Hoppas ni kan titta tillbaka på året som gått med glädje!

Vi har fått mycket gjort under året, träffat mycket människor och rest en hel del. Njutit med familj, släkt och vänner men framförallt med våra älskade barn. Simon har vi fått följa på mycket brottning runt hela landet och Felix har vi fått se utvecklas på hästryggen till en riktig skicklig ryttare!

Vi har ju även köpt oss en underbar stuga under 2011. Det hade vi inte riktigt tänk oss när vi skålade in detta år, bara att vi skulle titta runt lite vad som finns. Nu har vi njutit i den stugan många gånger både sommar och nu vinter och känner att vi verkligen gjort rätt!!!

Så GOTT NYTT ÅR från oss till er!!
Mys!!

28122011702 (MMS)

Nu har vi riktigt mys!! Julen är över men här myser vi vidare så mycket som vi bara kan.Här är alltså i vår underbara stuga!! Killarna kunde inte hålla sig så det blev en tur med skidorna i mörkret med så klart lampor!! Kram


Julstress

Huga vad jag stressar inför den här julen. Känner av det i magen tillomed och DET är nog första gången som jag tar stress i magen. Nej inte så att jag känner av någon magkatarr eller så, men magen knuter sig på ett konstigt sätt. Strunt i det iallafall, bara att köra!!

Har ju haft rätt full decembermånad också. Först en helg i Stockholm med vänner, riktigt härligt!! Sen var det en helg med dagkurs för Henkan och sen julbord med firman. Efterfest hos oss....


Riktigt roligt!!

Sen var det ju den helg som Simon körde superbrottning i massor i Hässleholm. Alltså grymma brottare!!

Vardagarna var det som vanligt skjutsning till ridskola, brottning, cellospelning, rockskola och för min del babysim!! Simon hoppade över klarinett den här månaden för han orkade inte med det men ville inte sluta så vi bestämde med fröken att ta en månads paus.

Felix har haft musikcafé också!! Spelade 2 låtar själv och 3 tillsammans med andra cellospelare! Superduktiga var dom alla och jag var superstolt!

Nu ska jag jobba lite innan sista julklappen ska köpas, Natalies häst Lee Lou ska ridas och sen tar jag jul!!!

Kram

Glentons mästarmöte!!

Då var vi hemma igen efter en helg i Hässleholm. Trötta efter 10 timmars bilresa och var ändå hemma halv tolv igår, söndag. Grymma brottare har vi i Söderhamn.

Simon måste jag så klart skriva om, han är ju ändå min pojk. Han gjorde otroliga matcher. 10 av sveriges bästa brottare och han visade verkligen att han är en av dom. En match gjorde han så superbra att vi applåderade och han kom glad ut fast han förlorade. Svårt att förklara men det var en grym brottare han gick mot och han tog poäng mot honom och förlorade "bara" på poäng!! Då kändes det att Simon vill INTE jag gå en match mot!! Han kom på en stolt 9-onde plats.

God mat åt vi bägge kvällarna, samma restaurang. En mongolisk som det fanns buffé på. Andra kvällen var lite rolig för elen gick flera gånger så vi satt i mörker ett tag!! Lite billigare mat blev det för omständigheten.

Barnen åkte minibuss tillsammans med ledarna Henke och Jari. Föräldrarna hade hyrt en egen minibuss och det var surrigt värre i den på vägen ner, hem var vi mest trötta. Mysigt att vi kunde åka tillsammans iallafall.

Tack Simon för att vi får uppleva det här tillsammans med dig!!!

Kram

aölhg

Defilering!!

17122011692 (MMS)

Då har grabbarna defilerat i sina respektive viktklasser och uppvärmningen är på gång för fullt här på sveriges största brottartävling!! Kram


Glentons

17122011693 (MMS)

Något över 200 deltagare och ca 820 matcher ska det bli under dagarna 2!!!!¨ Kram


RSS 2.0