Vattenpaus!

31052011298 (MMS)

Henkan ser till att Simon får i sig lite vatten när han åker cross. Inte lätt att få honom att stanna till för ens 1 minut! Kram


Sjuklingar

Igår däckad jag och Simon ner oss. Jag tokförkyld och Simon har magont som troligtvis är någon sort förkylning också. Det blev en heldag i soffan för oss båda!!

Felix var pigg så han tog cykeln till Hugo för att leka.

Imåndags lurade barn med sig farfar på cirkus Brazil Jack. Tror dom alla hade en rolig kväll!!

Felix var och red också i måndags. Nu är det bara en gång kvar innan sommarlov, inte roligt alls tyckte Felix. Stolt mamma tycker att han är sååå duktig!

/>

Kram

Myser vidare!!

21052011273 (MMS)

Idag har vi varit upp till Hamra för att visa Kurt och Birgitta hur det ser ut nuförtiden. Är några år sen dom var här sist och det hade ändrats mycket sen sist. Nya lägenheter och stugor och snart är ju campingen borta. Sen blev det "tältet" i Funäsdalen, det är ett billigt alternativ att handla på här tillomed september. Nu är vi tillbaka i stugan igen och myser vidare i solen!! Barnen ska kanske snart gå iväg och försöka fiska i älven som är ungefär 1,5 km bort. Kram


Simon hugger ved!

20052011271 (MMS)

Simon hugger ved!


Paus nr 5. FRAMME!

20052011268 (MMS)

Paus nr 5. FRAMME!


Paus nr 4!

20052011267 (MMS)

Okej, nu var det ett giltigt skäl till att stanna. Annars hade vi kanske blivit stående länge någonstans i tomma intet. Kram


Paus nr 3!

20052011266 (MMS)

Nu var det egentligen inte riktigt meningen med en paus, men något skramlade så vi stanna de och kollade. Hittade inget, men mördat hade vi gjort rejält iallafall. Kram


Paus nr 2. Och nu fick vi lite sällskap. Kram

20052011264 (MMS)

Paus nr 2. Och nu fick vi lite sällskap. Kram


On the road!

20052011260 (MMS)

Ett annorlunda on the road den här gången. Sitter med svärföräldrarna i deras husbil på väg upp till stugan. Datorn i högsta hugg med internet så jag har det sååå bra här bak i bilen!! Kram P.s paus 1 avklarad strax utanför Järvsö d.s


Felix

Jo, Felix måste ju också få en liten filmvisning hur läcker han är!! Så vi tar klippet med honom när han förra året alltså nyss 8 år fyllda skrämde mig när han körde runt med L50-n. Antingen får du luta över din dator eller så lägga huvudet på sne. Jag klarade inte av att vända på inspelningen!!

/>

Kram


Konfirmation

Igår konfirmerade Jennifer sig. Det var länge sen man var på en konfirmation. Jag gillar att sitta i kyrkan och titta på bilderna, lyssna på prästen och sjunga psalmer. Prästen var jättebra och lättsam. En av tjejerna som skulle konfirmeras fick döpas före och då säger prästen "det fixar vi nu", det gillade jag!! Ljusne kyrka var vi i och den är fin att sitta och titta i. Psalmerna däremot... 5 stycken och jag kände bara igen 1 av dom. Ingen annan verkar heller känna igen fler för inte blev det nå sjungit där inte. DET tycker jag var lite tråkigt.

Annars var det jättefint!!

 

 

Dom fick läsa ett stycke och tända ljus för att berätta om ett kristusband ingen aning vad det heter på riktigt. Sen blev det nattvard. Även jag tog nattvarden. Nuförtiden så dricker man inte vinet utan man doppar oblatet i vinet istället. Kändes helt okej tyckte jag!Sen blev det smörgåstårta och kaffe med kaka hemma hos Jennifer.

Kram

 

 

 


Fullt ös

Efter Göteborgsresan så tror jag att vi hamnade i en svacka. Inte det att vi mår dåligt. Inte det att vi inte har något att göra. Det är bara det att vi har landat lite hemma nu och då for lite luft ur oss som vi samlat på under vinterresorna.

Haft ett underbart brottarår med både Simon och Felix. Helt otroligt vad Simon har utvecklats under det här året och Felix har verkligen börjat tycka det är riktigt roligt också att brottas. Tyvärr så blir det väldigt många brottarmatcher i vår källare på madrassen vi har där och på studsmattan ute också. Inte alltid dom matcherna slutar med skratt.

Nu är den sporten över för ett tag iallafall och jo det är rätt skönt.

Då har nästa sport satt igång!!

 

Simon var överlycklig när han äntligen fick sätta sig på crossen igen. Överlycklig var jag att han fortfarande kunde ha utrustningen och tillomed skorna!!!

Felix och jag tog fyrhjulingen och sista biten fick jag gå till crossbanan. Sommaren är här alltså!!

Felix har börjat på travskola i Östanbo!! Där får dom lära sig att sköta hästarna, vad utrustning och borstar heter och så klart rida och senare ska dom ut med vagn och trava.

 

Jag bara njuter när jag ser honom styra runt med hästarna. Inge rädd verkar han vara heller. Efteråt fick Julia och Felix hjälpa till att ta in två hästar och Felix tog bara den ena och gick iväg. Helt själv. Tror han glömde bort Julia och Sandra som tog den lite busigare hästen.

I måndags när Felix var på ridskolan fick dom gå ut med hästarna. Jag hjälpte till att hålla i Jasmine som reds av Amanda, Amanda litade inte på sin pappa. Felix red på Rasmus och dom gick först med Guggi, ledaren, som höll i. Rasmus kan bli lite stinslig när han är ute och vad händer?!! Mitt på skogsvägen i lugn och ro ligger en stor huggorm. Rasmus stegrade lite och backade snabbt. Hästen bakom blev lite fundersam och backade. Då fick vi syn på en till huggorm bredvid oss, som tur var brydde sig inte Jasmine om den. Vi fick ändra om i ledet så Jasmine med mig och Amanda fick gå framför Felix och Rasmus, då lugnade sig Rasmus. Efter ett litet tag såg vi en kopparorm ringla framför oss men jag tror inte ens att hästen hann reagera. Felix blev iallafall inte ett dugg rädd och det var ju tur. Han längtar efter nästa vecka när han ska få rida Rasmus igen. Skönt det för jag blev orolig att nu är det kört att få upp honom igen.


Ännu mer avslutningar har det varit och nu var det Rockskolan för Simon. Han har gått onsdagar sen i höstas och lärt sig spela elgitarr och tycker det är superkul. I torsdags hade hela rockskolan konstert för föräldrar och det var nog ungefär en 300 där och jublade på sina barn!! 1,45 timme höll det på med bara rock rock och rock!! Simon har tränat med en kille till så dom hade inget riktigt eget band. Då hoppade lärarna in och tog sång, elbas och trummor så elgitarr spelade grabbarna själv. 

/>
Helt underbart och mamman gjorde som mamman alltid gör, grät en skvätt av glädje!!Alla som var med syns inte på bilden men många underbara barn var dom!!! Dom avslutade med "Show must go on".

På vägen hem gick Simons mun hela tiden. Det hade varit sååå roligt med genrep och gå och äta pizza tillsammans ett helt gäng. På genrepet hade det "taggats" enormt och alla hade "peppat" alla hela tiden!! Simons ord. UNDERBART!!!


RSS 2.0