Mor och son mys

Felix har fått en häst att sköta. Eller rättare sagt han har fått en fråga att rida/köra en travare 3 dagar i veckan om han vill. Så han tackade ja och satte igång direkt!!
 
 
Eftersom också jag har en häst som jag får låna ibland så kollade vi om det gick bra att ta ut dom på en tur tillsammans.
 
 
Hade underbart mysigt tillsammans och Felix berättade nog allt han visste om stallet han är på nu och hästarna där. Han visade mig hur man ska göra för att INTE få hästen att styra ner i diket, japp det försökte min häst med när hon blev lite sur. Han till o med galopperade!!!!
 
Imorgon ska han till stallet igen bara för att få mysa med Ior. Fredag är det ridning igen!!
 
Kram

Fredag!!

Vi har ju haft olika kockar varje kväll så frågan är Vem lagade mat på fredag??

Undrar jag också.

Kram


Barn nr. 2

Så klart att det blev den rubriken nu!!
 
Den här veckan njuter mamman värre än någonsin!!
 
Felix lagade maten idag!!! Lasagnette!!
 
 
Snart behöver jag bara ringa från jobbet och beställa maten klar tills jag kommer hem skulle jag tro. Gott var det idag.
 
Kram

Barn nr. 1

Haha ibland är det riktigt roligt att fundera på en överskrift till mina inlägg, idag blev den lite annorlunda.
 
När jag skulle åka och handla inför mitt köttbullemeal så frågade jag Felix vad vi skulle äta dagen efter. Simons Kyckling- och Nudelsoppa!! Så vi bestämde det, även fast Simon i den stunden satt i lastbilen tillsammans med pappan.
 
Så Simon fixade sin underbara soppa åt oss som vi ville igår, härligt att han tycker om att laga mat!!
 
 
Efter det stack han iväg på cykeln till brottningen på fyspass. Jag hade tagit fel på tiden så han kom 1 timme för tidigt när hockeygrabbarna skulle träna. Inte gjorde det honom något utan han var med på bägge passen och cyklade sen glatt hem!!
 
Kram

Mamma

Ibland känner jag en riktigt deja vu känsla i hela kroppen. Ibland är den känslan också en känsla blandad med att jag faktiskt är vuxen.
 
Iförd förkläde rullar jag köttbullar för fulla muggar, fixar lite gräddsås av stekskyn och kokar potatis.
 
 
I samma stund springer jag mellan köket och tv-n för det är ju OS och just nu brottning som jag känner står mig nära i hjärtat.
 
Det är DÄR i det läget som den där känslan uppstår i mig. Hemma i Myskje, mamma fixar med mat och fika samtidigt som Ingmar Stenmark ska åka för VM. Jag är lika stor som mamma känner jag nu. Knepig känsla för lilla mig!! Och underbara minnen!!!
 
Hoppas Jimmy Lidberg vinner den här matchen på OS och att mina köttbullar blir godkända av mina barn.
 
Kram

RSS 2.0