Gott Nytt År

Så är det sista dagen på 2012.
Året har varit härligt, jobbigt, roligt och framförallt har man umgåtts med många härliga människor och djur!!

Mycket brottning har det blivit för Simon med skjutsar 3 dagar i veckan för träning och många tävlingar då jag varit med och skrikit eller suttit hemma och tuggat på naglar.

Felix fick en dröm uppfylld när han började på travskolan i Bollnäs! Att skjutsa honom en gång i veckan är helt underbart när man ser hur intresserad han är.

Henkan jobbar på och fick köpa en ny skoter när hans brann upp på en skoterverkstad. I somras testade han att köra dragracing med motorcykel och är rädd att han gillade det riktigt mycket!!

Jag började året med en nybörjarkurs för vuxna på ridskolan, det var sååå kul att jag fortsatte! Babysimmar fortfarande och njuter varje gång.

Vi försöker vara i stugan så mycket vi kan och bjuder upp våra vänner så gott det går.

Felix skaffade sig en dvärghamster, Mumin, i början på året och det lilla livet tog över vår soffa och hjärtan!!

Efter mycket övertalning från Henkan så skaffade vi oss en hund också. Newfoundlands tiken Troja!!

Livet känns fantastisk och nu ser vi fram mot ett lika härligt 2013!!!

Kramar i massor


Leker

Åhh vad jag myser så här fyra dagar efter julafton. Fick en oväntad present idag.

En iPad!!

Nu leker jag värre än barnen!

Kram


God Jul

Ha en otroligt härlig och fin julhelg.

Kramar


Busliv!!

Oj oj oj vad det är jobbigt med bebis igen. Jag hade glömt helt hur det är. Rumsren är hon ju inte så det torkas lite golv från kiss då och då. Nätterna började med många utgångar, men nu har det lugnat ner sig och hon sover längre stunder. Skälla, springa runt runt och bitas är hon superbra på!!! Mysigt är det att komma ut iallafall. -16 grader och så skönt med en liten promenad. Vi tar inte så långa promenader än så det blir mest bus på gården! Snön älskar hon, hoppar och riktigt dyker ner i den. Då kommer hon bli en riktig Sundgrens hund iallafall!!

Kram


RSS 2.0