Sjukling

img_3696 (MMS)

Felix mår inte så bra. Han har inte riktigt med feber men är snorig och väldigt hängig, så det blev en skolfri dag. Mys i soffan tillsammans med kaninen som han fått av sin flickvän på alla hjärtans dag!! Kram


Tågfrukost

img_1170 (MMS)

Idag blev jag överaskad av Henkan. En resa till Stockholm med övernattning för bara honom och mig. Kan säga att det behövdes just nu!! Njutning!! Kram


Glad alla hjärtans dag!!

img_8555 (MMS)

Hoppas ni alla får en mysig dag!! Inte för att jag är en sån där som gör extra på den här dagen. Har iallafall köpt Ulrikas koost och lagt i kylen med en liten gullig lapp åt Henkan. Annars blir dagen en vanlig tisdag även fast den är ovanlig eftersom Henkan jobbar eftermiddag den här veckan. Killarna ska på Ug ikväll och där ska det visst säljas Alla Hjärtans Dag bakelser, mumsigt låter det. Jag åker till badet och myser med mina babysimbarn!! På bilden ser ni de presenter som Felix köpt till sin flickvän. I det lilla röda hjärtasken ligger ett halsband och armband!! H Kram


Söndag

Igår spenderade vi hela dagen bredvid brottarmattan i Sandviken. Simon var med i Norrländska Mästerskapen och kom 2-a i sin viktklass!!! Alltså näst bäst i norrland!!! Stolt mamma!

Inte roligt att höra hur alla varit ute i underbara vädret en härlig lördag. Så idag när solen sken bara kände min kropp att man måste ju ut!!! Simon och Felix blev överlycklig av mitt förslag så vi letade efter en varsin kompis till dom, packade fikaväska och pulkor av olika slag och åkte till Alirs Öga.

2 timmar och 15 minuter senare ville JAG hem!!

Härligt var det!!

Kram

En alldeles van... en Måndag!!!!

Upp och fixa sig i tid och åka till jobbet. Jo, dom blev chokad när jag kom dit strax före åtta. Snodde kaffe och sen drog jag vidare mot Sandarne Skola. Hämtad 6-orna och i min bil blev det Frida, Qi, Saskia och Moa (går i 5-an), Kurt kom med bil och tog med Simon, Erik, Rasmus och William. Fler bilar kom också sen gav vi oss iväg till Bergviksskolan för tjejerna och killarna skulle spela Fairplayfotbollscup mot Stenberga och Bergvik.

Tjejerna hade 1 lag och killarna hade 1 lag

Inte många i klassen som spelar fotboll som idrott!!! Så dom gjorde det dom kunde bäst och var superduktiga!! Förlorade dock bägge matcherna men vad gör det när man haft roligt??!! Och jo, jag kände lite i halsen för inte var jag tyst inte.....

Hem, fixade korvstroganoff och ris för att få i sig innan Felix ridning. Han hade inte sånn lust idag, men jag lockade med mys i soffan senare. När vi kom dit gnällde han på sina ridskor som visst blivit ett par storlekare för små, sen var det täckbyxorna som åkte ner hela tiden och är alldeles för stora och sist men inte minst så bytte dom hästar idag och han fick Princess....... Hmmm vad ska man säga, inte det att han har så mycket erfarenhet av henne, men hon kan sura lite.... Jaja, ut, upp och iväg!!! Sen kunde man inte få killen att sluta le. Han älskade verkligen henne för man fick jobba med henne och när hon väl kom igång så var det full fart!!! (Bílden visar verkligen hur han kände innan ridningen, den är tagen före)

Nu har Henkan skjutsat Simon till brottningen och jag satt mig vid tv-n väntandes på "Halv åtta hos mig" som jag och Felix ska mysa till!!

Kram

P.s JAG GALOPPERADE I TORSDAGS UTAN ATT HÅLLA I SADELN, HELA LÄNGDEN SOM VI SKULLE RIDA!!!!

Ojojoj

Nu har jag varit sämre än sämst på att skriva här. Har verkligen inte orkat med det och faktiskt inte fått in någon bild heller. Så vad har hänt då.....

Simon kom 2-a på Gävleträffen, brottning!! Det behövdes och han var värd det. Vi hade trott att det kanske skulle bli en första plats, men Viktor tog hem segern igen. Snart är han där och tar Viktor, men han måste bara komma på att han kan det.

Felix rider vidare och har nu hoppat ca 30 cm!!!! Mamma rädd, Felix glad kan man sammanfatta det!! Annars springer han mest på UG och är med kompisar.

Henkan har fyllt år och fick en liten ridtur på Tirran!!! DET var kul och han tyckte det var väldigt högt att sitta på henne!!!

Jag själv kör vidare med babysim och den här veckan kör jag tisdag och onsdag, roligt!! Rider på torsdagar och det är SÅÅÅ kul!!!

Fullt upp här, underbart.


Kram

RSS 2.0