Glentons mästarmöte!!

Då var vi hemma igen efter en helg i Hässleholm. Trötta efter 10 timmars bilresa och var ändå hemma halv tolv igår, söndag. Grymma brottare har vi i Söderhamn.

Simon måste jag så klart skriva om, han är ju ändå min pojk. Han gjorde otroliga matcher. 10 av sveriges bästa brottare och han visade verkligen att han är en av dom. En match gjorde han så superbra att vi applåderade och han kom glad ut fast han förlorade. Svårt att förklara men det var en grym brottare han gick mot och han tog poäng mot honom och förlorade "bara" på poäng!! Då kändes det att Simon vill INTE jag gå en match mot!! Han kom på en stolt 9-onde plats.

God mat åt vi bägge kvällarna, samma restaurang. En mongolisk som det fanns buffé på. Andra kvällen var lite rolig för elen gick flera gånger så vi satt i mörker ett tag!! Lite billigare mat blev det för omständigheten.

Barnen åkte minibuss tillsammans med ledarna Henke och Jari. Föräldrarna hade hyrt en egen minibuss och det var surrigt värre i den på vägen ner, hem var vi mest trötta. Mysigt att vi kunde åka tillsammans iallafall.

Tack Simon för att vi får uppleva det här tillsammans med dig!!!

Kram

aölhg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0