Firren

Felix går på Firren på söndagkvällar. Det är den största babysimgruppen på Söderala badet. Vilket gäng!!! Dom har nu varit tillsammans ett tag i det gänget så dom leker mer tillsammans än med oss föräldrar. Och vilka fröknar!! Stina och Karin är otroliga!! Igår så fick barnen trolla sina föräldrar till något djur, sen fick dom rida runt på det djuret i vattnet. Jag blev en isbjörn. Fick hoppa över hinder, simma genom tunnel och dyka under en matta, KUL!!! Stora rutchkanan, dyka genom dykbåge, åka över tuben och dyka under en till dykbåge fixade barnen galant. En lek blev det också, hajen och sillarna. Det är när hajmamman (fick en kommentar av Linda, klart det inte ska vara hajmamman, det är ju sillmamman) står o ropar på sina sillar och sillarna ska simma förbi hajen utan att bli tagen. Om man dyker så kan inte hajen ta en, sista tjejen som var haj fick tag i alla barnen på första försöket. Det avslutar med sången Trollmor, då ska barnen ligga och flyta. Det är det mest otroliga med Felix, han kan ligga helt själv hela låten. Kul att han klarar det. Sen blev det lite fri lek och vilken lek. Hade gjort en koja av en matta och där inne samlades alla barnen, blev lite trångt där. En pappa hittade en handdocka som ser ut som en haj. Den härjade han med in under mattan till barnen så dom skrattade så där så vi vuxna inte kunde låta bli att skratta. Snacka om lyckliga barn!!! Ett härligt sätt att avsluta helgen på.

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Kul lek den där "hajen och sillarna". Fast när jag leker den så är det inte en hajmamma utan sillmamman som ropar på sillungarna. Hajen är väl den som sillmamman vill att sillungarna ska akta sig för..

Men det är ju lätt att skriva fel ibland när huvudet rusar och man vill berätta så mycket som möjligt. Vill på inget sätt låta petig, men det är kul att få lägga in en kommentar bara.
Kram på dig

2007-04-02 @ 22:15:50
URL: http://puffis.blogg.se
Postat av: Stina

Du är utmanad, kolla på min sida!

2007-04-04 @ 14:20:58
URL: http://www.thureson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0