Förvirrad

Är så otroligt förvirrad. Helt sjukt att man kan vara så här. Som nycklar tillexempel, dom har fått ett eget liv tror jag. Min husnyckel finns aldrig någonstans och så VIPS ligger den framför ögonen eller på något konstigt ställe. I morse skulle jag in på toa. Nepp, ingen nyckel fanns. Fick ta Simons istället och jag började fundera på vart min nu kan vara. Jaha, där på handfatet inne på toaletten låg den. NÄR hamnade den där??? HUR hamnade den där??? Jag måste ju låsa efter mig när jag går ut ju, FÖRVIRRAD!!!!

Felix läxa är en helt egen historia. VET att vi la den på bordet i förtältet, NU är det helt HELT borta. Letat igenom hela husvagnen flera gånger OCH förtältet. SÅ stort har vi ju inte men den finns inte. Helt väck!! Det var bara att ta tjuren vid hornen och försöka förklara sig på skolan. Den måste ju komma fram tycker jag. OM inte annat när vi river förtält och städar ur husvagnen. MÅSTE komma fram då.

Snart gått två veckor också, på torsdag. JO, det går rätt bra än så länge, men utan Gunnar o Cillas gasolvärmare i förtältet skulle det vara vidrigt!! Kallt och rått ute nu på nätterna. SKA fixa bilder o skriva lite bättre om vad som hänt. Men än finns ingen ork till det.

Vårat hem från Söderhamns Kuriren och larm-soderhamn.se känns lite obehagligt att andra knäppt kort så nära inpå sitt eget hus, men så är det med journalister och nyfikna.

Kram


Lyskväll!! ...

foto1012 (MMS)

Lyskväll!! Umgås med Bengan, Sandra, Viktoria och alla barn i Skärså! Vi klassar ut dom i sing star! Kram


Sång! ...

foto1006 (MMS)

Sång! Nu ligger Henkan i lä. Here I come!! Kram


Svåger! ...

foto1003 (MMS)

Svåger! Skönt att få skratta lite. Är det min svåger? Helt otroligt!! Kram


Den onda! ...

foto1001 (MMS)

Den onda! Efter 2,5 år ville vår diskmaskin inte vara med oss längre. Inte så att den bara skrev en avskedsansökan utan den fattade eld o fixade världens kalabalik. Inte för att jag tror att min chock lagt sig än, men vi alla mår bra och huset står upp med endast rökskador o sot i HELA huset. Mer kommer när det mesta lagt sig o jag kommit in mig i husvagnen som vi nu bor i! Kram


Vädret verkade inte bli så bra. S...

dsc00263 (MMS)

Vädret verkade inte bli så bra. Så vi tog och överraskade barnen med en 24-timmars kryssning med Birka Paradise. Superglad blev barnen när dom fattade vad som var på gång! Riktigt mysigt blev det med god mat, dans (japp även barnen dansade) och bad i poolen! Kram


Lidköping! ...

foto0963 (MMS)

Lidköping! Äntligen har vi hälsat på min kusin Carro o hennes Jonas o barnens tremänningar Jonathan, Philip o Gustav. Hade riktigt mysigt o roligt hos dom, barnen vill tillbaka o deras barn ville inte att vi skulle åka. Så nu blir det absolut fler gånger och vi hann inte med att göra så mycket den här gången heller mer än prata! Kram


Ottosson och ingen Mattsson

Grattis till det nygifta paret Pontus o Ingrid!!!

Igår sa dom JA till varandra inför släkt och vänner. Efteråt blev det dop för Alice också, hela familjens dag!!

Alice var nöjd hela tiden och tog tag i prästens finger och släppte det INTE. Han lät henne hålla i och det var så fint.

Ingrid sprudlade av glädje och var så vacker i håret och klänningen!!

Iväg mot Östanbo för festligheter!!

Där bjöds det på mat och kaffe med god kaka!! Senare på kvällen blev det dans och inte sitter man still då eller rättare sagt sitter man så inte är man still ändå!!


Underbart vackert och roligt bröllop!!

Kram

Idol nästa! ...

foto0948 (MMS)

Idol nästa! Lennart har fixat sin studio. Henkan kan inte hålla sig så han satte igång direkt med att fixa sin skiva! Soon out in a store next too you, Henkans new cd-record!! Kram


Kalas!!

Förra söndagen var det kalas för Simon o Felix!!

Första gången tror jag som vi fick fira dom inomhus för regnet stog som spön i backen. Vi som äntligen fått altan klar.

Mycket folk kom det och mycket presenter blev det och då mest pengar,precis som dom önskade sig.

   

Varsin tårta så klart. Simon ville ha en mandarin tårta och Felix en blå prinsesstårta, mumsiga!!På kvällen dök grannar upp också, både stora o små!!

 

Minsta och sötaste grannen skrattade gott åt oss när vi satt o fikade!

 

Kram


RSS 2.0