Jag får...

0-49c8abea9db191cf7d19f529c1e7ece7.png

Jag får nog igen för att jag sov bort gårdagens filmkväll. Ikväll sitter dom med datorer när det är melodifestivalen! Jaja, man får väl vara glad att dom sitter i samma rum som mig iallafall. På tal om melodifestivalen, tycker faktiskt inte det är så bra längre. Kram


Känns bättre idag

Idag känns det mycket bättre i låret.

Vet inte vad mer man kan säga. Igår var jag och la om såret och dom tyckte att det såg lite bättre ut redan då.


Jag fortsatte att äta citadon eftersom det värkte rätt mycket. Och kvällens fredagsmys blev med Jönssonliganfilm och godis. Förstår inte varför barnen o Henkan klagade på snarkande ljud, JAG hörde inga såna ljud. Fast filmen började med Jönssonligan sittandes på IKEA och planera inbrott och helt plötsligt så drack dom champange på Silja båten, måste ha varit en väldigt kort version av filmen som vi hade här hemma. Haha. Var vaken i kanske 1 timme och sen sov jag till åtta imorse. Det blev alltså 12 timmars sömn för mig och kanske var det DET som gjorde att jag mådde mycket bättre.

Nu har jag varit och lagt om såret igen, är väldigt viktigt att göra det ofta i början. Det ser ännu finare ut idag och idag klarar jag mig med alvedon, ätit bara 5 alvedon än så länge. Idag pratade hon lite mer om hur det kommer bli. Måste vara jättenoga med att använda solskydd till sommaren och det tar åtminstone 2 år innan huden är HELT återställd. Jaja, det kunde ju verkligen varit värre så jag är bara glad att det är så lite och att eftersom jag inte var smart nog att åka in direkt så ser det jättefint ut.

Kram 


vad hände..... igår kväll alltså

Ligger och småleer i soffan. Har ett brännsår större än en handflata på låret och har fått i mig en väldigt skön tablett som gör mig alldeles groggy...

Skulle hälla av kokande makaronervatten, hamnade på låret istället. Fattade faktiskt inte riktigt hur det blev så, gick så fort.

Ställde mig iallafall i duschen o spolade kallt vatten. Sen på med kläder o skjutsa barn till träningen. Hade inge kylbalsam hemma så jag stannade på apoteket för att köpa det. Ont, ont, ont hade jag men bet ihop och sa till barnen att sjunga så jag kunde tänka på annat.

På apoteket vägrade dom sälja mig kylbalsam och kan bara säga TACK för det!! Dom ville att jag åkte till jouren, men inte har jag tid med det. Körde ut till brottningen o sprang in o slet av mig byxorna för det gjorde fruktansvärt ont!! Monika o Lotta som var där tog då hand om mig. Dom sa till mig att åka iväg och underbara Monika skjutsade mig. Hon stannade hela tiden också, vilket var skönt får hon pratade på om allt möjligt så man kände sig inte ensam!!

Fick sitta i dusch 25 minuter o kyla och sen la dom förband med så klart något medel på. Fick pencilin o Citadon. Fick inte på mig byxorna så jag lånade en filt att ha som klänning. Vilket Leah 3 år, på brottningen, tyckte var lite konstigt. Tillbaka till brottningen och Henkan + Kurt fick hämta oss o min bil.

Sov på soffan i natt, däckade av tabletterna och sov bra!!! Idag 15.00 ska jag tillbaka för att kolla om det blossat upp mer.

Kram

Vilken kväll!!!

Felix o jag trotsade kylan och åkte in för att se vår andra bandymatch detta år. Vad ska man säga??!! Helt säker på förlust. Är ju inte direkt duktig på det där med bandy, men dom var lite struliga och tappade bollen mycket i onödan tyckte jag. SEN hände det!!! Sista 5 minuterna så kom dom igång och slog Bollnäs i 91-a minuten med 3-2!!!!!!! UNDERBART!!!! VILKET SPEL!!!!



Sen åker man i lugn o ro hem. Men snälla här händer det saker på tv-n. Svenska killarna i längdskidor slår till och tar GULD!!!!!!!!!! Anders Södergren var jätteduktig och en annan som kommer ihåg honom som liten i spåren runt Bergviks IP!! Helt underbart!!!!

Hittade en härlig bild på honom från 2008 då han vann Holmenkollen!!



Vilken härlig kväll!!! Kan bara säga GRATTIS TILL ALLA KILLAR!!!!

Kram

 

 

 

 

 

 


Sitter o...

0-2e4b9c4a02dc1e843a837c2c86db24a3.png

Sitter o lyssnar
på Simons orkester. Dom kämpar på och det låter ibland hemskt o ibland underbart, precis som det ska vara. Kram


Sjukstugan blev värre

Japp, Henkan hade halsfluss OCH bihåleinflammation.

Så var det med det. Nu är det Kåvepenin som gäller i 10 dagar för honom. Hoppas han piggnar till snabbt nu!!



Kram

Sjukstuga

Här hemma har det blivit en sjukstuga. Felix hade ont i halsen och var hemma måndag o tisdag. Idag provar han skolan så vi får se hur det går. MÅSTE funka för ikväll ska han o jag på bandy. Japp, det är vårat fel att det är så kallt ute. Förra gången och den första gången vi var på bandy var det -17 grader så det är helt vårt fel. FÖRLÅT!!

Iallafall så fortsatte sjukstugan med att Henkan åkte på feber i måndagskväll. Han sov bort hela tisdagen och nu har han så ont i halsen så han kan knappt dricka. Ska strax skjusta honom till doktorn för att kolla så det inte är något allvarligt. Med hans tur så är det nog halsfluss. Märks om ca 45 minuter.

Jag o Simon mår bra och bråkar på som vanligt. Får inte honom att packa läxorna dagen före så varje onsdagmorgon springer han runt o letar pärmar och böcker. Blir bara sååå tokig på honom eftersom jag alltid säger åt honom på tisdagkväll och han ALLTID säger att det är klart. Någon dag ska nog någon av oss lära oss av det här.

Nu ska jag fixa mig för skjutsning till doktor och sen jobb.

Kram

Helgen sprang förbi

Den har en tendens att göra det. Lägger benen på ryggen och springer allt den kan och PANG så är det ny vecka igen. I den här takten så är man ju 90 imorgon när man vaknar upp. Jaja, underbart är det ändå.

Fredagkväll var det bad på Hällåsen med brottarna, det var trevligt och mysigt. Blev lite bada och skyllde då på våra minstingar så vi kunde ligga i varmvattnet och sen fika med mycket prat. Vi är ett härligt pratande gäng så ibland har man lite svårt att få något sagt!!

Lördag blev det skotta, skotta och skotta. Huga vad det finns snö nu. Kommer ihåg en gång när jag var väldigt liten och jag hade snö över halva mitt rums fönster, måste har varit runt 1980 eller något sånt. Sen dess vet jag inte att det varit så här mycket snö någon gång.

Kvällen spenderade vi på Söderala badet tillsammans med jobbet!! Hade jätteroligt och det blev mycket badande och lekandes i vattnet. Åt smörgåstårta och fick i oss lite drickbart. Bastade några gånger och killarna sprang ut och hoppade i snön!! Åkte därifrån vid halv elva och fick med oss 6 stycken till oss för Sing Star!!

Söndag blev det ännu en gång ut o skotta.

Sen åt vi mat hos mamma o pappa. Bjöd in oss själva på mat där när vi ändå skulle hämta barnen, man får ju inte vara dum inte. Felix o mormor hade fixat en jättegod rulltårta till efterrätt!!

Sen var det filmkväll och helgen var slut!!

Så ni förstår väl att den springer som bara den. Nu ska vi försöka ta en helg i lugn o ro hemma. Får se om den helgen då tar det lite lugnare eller om alla helger springer iväg.

Kram

Os på...

74f2f7e30a54b1ce63b2e4f234323513.png

Os på datorn och film på tv-n. Då är vi alla nöjda i familjen! Kram


Första gången...

5cdc2a9222209876ccfce86f72d389bf.png

Första gången för Simon på orkesterträning! Dålig bild för jag sitter lite långt bort o vill inte störa. Kram


Stolt mamma!!

Måste ju bara få vara otroligt stolt över min Simon. Ni som följer bloggen har nog sett att han kom 3-a i Norrländska mästerskapen Pojke 32 kg i lördags!!!

Man kan inte säga annat än att både han och jag växte några meter just då. Han har inte gått så bra dom två senaste tävlingarna, så det behövdes lite vändning för honom.

Härligt hade vi som sov på hotell också innan tävling. Åkte o vägde in och sen tillbaka till hotellet och åt frukost, mumsigt!!

När vi sen kom tillbaka hade dom andra hittat en boll och slog lite boll på varandra. Vilket härligt roligt gäng, det var mycket skratt där bland dom! Skönt att se att dom är såna kompisar.



Sen var det dags för tävlingsinvigning. Inmarsch för dom och Sveriges nationalsång spelades. Felix fick också vara med på inmarschen eftersom han hade ju Söderhamns brottaroverall på sig och han är ju faktiskt brottare även om inte i denna tävling.

Så var matcherna igång. Vi hade 10 brottare med och det blev inte många sekunder sittande mellan matcherna. Svettigt för alla som står runt om också. Simons första match tog han killen på fall!! Simon i blått.

Han vann även en till på fall innan han möte det som visade sig bli dagens 2-a. Det blev lite match, men Simon fick se sig besegrad till slut. Simon i rött.

Final för platserna 3 och 4. Simon satsade och hade killen nästan på fall ett antal gånger innan han äntligen fick ner honom riktigt och vann!!

En lycklig tredjeplats vinnare!!

Felix hängde också på oss i helgen. Det blev mycket bus o lek mellan matcher.

Hela ligan med 3 guld, en silver och 2 brons. Dagen efter åkte Jocke tillbaka och fixade en till brons i Ungdomsklass!!! Otroligt duktiga killar och tjej!! Alla kämpade bra!!

Kram

Den som...

1bd3f38b205c71f9db19c2d47a61fd19.png

Den som vill vara fin får lida pin! Första gången Simon ska slinga håret. Kram


Dagen slutade...

0-7dfbbe0e5d68f682bf91abb1e25c9415.png

Dagen slutade med två vinster o en förlust. Sen blev det match om 3-4 plats och den vann Simon! Otroligt duktig idag när han för första gången gick pojkar 32 kg. Han som inte går upp i pojkar förrän nästa år!! Kram


Träning på...

3a8fad9a32b19619077ebb2fe3eebb38.png

Träning på mattan under pausen. Simon har vunnit första matchen! Kram


Rummet var...

15267ac22a79872fcaf62d0be5b3e2b3.png

Rummet var jättestort o härligt. Ska bädda ut en till säng till natten! Kram


Mysdelen av...

5d10f432594e6bc15742f2d87075321a.png

Mysdelen av rummet. Kram


Mys på...

0-4e0da3dc6d5faf5236bd515f9353cfe1.png

Mys på rummet i Härnösand! Har ätit god mat o nu är det nerladdning för sängdags snart. Tidigt upp imorgon, åtta en lördag. Kram


Kaffe på...

0-7219b6b3aef6990682baa1ad840ee232.png

Kaffe på väg bort är inte fel alls! Kram


Mys vid...

72eb2d38f09f8d4986da7c9fc3f6d991.png

Mys vid elden! Imorgon börjar melodifestivalen äntligen! Kram


Blev bjuden...

0-4c8e0c8b7446276264a62f88501bfcf0.png

Blev bjuden på mat ikväll på värdshuset! Underbart! Kram


Fika på...

-e6bceb18bc67e5d7a7b8af5a0d1f1a6.png

Fika på värdshuset är ju ett måste i det här dåliga väder. Kram


Mys i...

0-508b1f95920d09915a500bacaf53c5a3.png

Mys i vagnen! Eller kanske inte. Det blåser o snöar lite här, inge kul alls. Hoppas på bättre i eftermiddag. Kram


ska ska ska

Jag ska blogga!! Jag lovar... men inte just nu... Har lite bilder som ska upp här!! Dom kommer!!

Kram

 


RSS 2.0