Sjukling nr. 2

Så har Simon tagit taxin till skolan. Han tyckte det var underbart att få sticka iväg idag. Hoppas att inte näsan får sig ett spratt idag igen och börjar blöda.
Eftersom Simon mår bra så ska såklart inte Felix göra det. Är det något som dom gör upp i förväg det där? Felix kräktes inatt. Hade ju ingen hink uppe så det var att låta honom ta sängkläderna. Slängde ut dom direkt, huga vad äckligt. Han själv ställde sig i en dusch o frös medans jag bäddade om i sängen. Tog själv med sig en hink upp till sängen innan han tvärslocknade igen. Sov sen hela natten och vaknade vrålhungrig. Annars brukar vi kunna ligga o mysa ett tag innan vi ska upp. Idag hann Felix beställa värsta hotell frukosten innan han sprang upp för att äta hårdsmörgås. Fick ringa farmor för Felix påstog att han skulle må mycket bättre om han fick en isglass. Hon skulle ta fram en i väntan på att han skulle komma över. Han rusade direkt.

Det blir ingen dagis idag för honom, men det blir det imorgon om han fortsätter äta så här.

Kram

Kommentarer
Postat av: Petra

Vi är äntligen friska1, eller vi och vi. Nu är det i min hals som det kliar och svider och svetten droppar i pannan så fort man rör sej. Men jag har ju förmågan att bli sjuk när det närmar sej lovdagar... Fast Jeppe är i full form, hoppade högt på studsmattan halv åtta i morse och tyckte att mamman var konstig som inte orkade hoppa med honom. Vaddå konstig, halv åtta på morgonen, nyvaken iklädd morgonrock på väg ut för att hämta tidningen, jag är väl inte på topp just då precis. Hur som helst skönt att han är frisk igen. Dags för lunch på din mammas arbetsplats för mej nu.

2007-04-27 @ 11:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0