Sjukling

Första dagen på hela klass 1 som Simon får stanna hemma för att han är sjuk. Helt otroligt. Jag trodde inte honom imorse när han började klaga på magen och huvudvärk. "Då kan du ju inte leka med någon idag" blev mitt spontana svar. Han ville inte ens leka idag, då fattade jag att det här är ju lite allvarligt. Tog tempen och jo visst har han lite feber. Bäddade ner honom i soffan och ringde skolan. "Va, är Simon sjuk?" blev svaret där, stackars grabb som alltid är frisk.

Simon sjuk

Nu ligger han nerbäddad framför tv-n.

Kram

Kommentarer
Postat av: Petra

Var glad åt att ha friska krabater. Jeppe har nu varit hemma en hel vecka med lite feber, med betoning på lite. Inga andra symtom, pojken blir tex. ALDRIG snorig sedan hans luftrörsastma växte bort, och rätt pigg men ändå sjuk. Han brukar hamna i sådana här perioder ett par tre gånger per läsår och det är så tjatigt när han blir hemma så länge. Han missar mycket i skolan, kompisar och han blir dessutom rätt uttråkad på att vara hemma = klättrar på väggarna.Så idag r han i skolan "på prov" för att se hur det fungerar. Krya på er, det tänker vi göra!

2007-04-25 @ 08:50:44
Postat av: Anonym

Nähä, blev vist ingen skola idag heller...
Vi fortsätter väl att krya på oss då....SUCK!

Petra

2007-04-25 @ 10:52:27
Postat av: Marie

Petra. Hoppas Jesper piggar på sig snart. Det tog verkligen inte lång tid förrän han var hemma igen. Är inge kul att missa kompisarna. Skolan bryr dom sig inte lika mycket om, men kompisarna.
Kram

2007-04-25 @ 13:36:57
URL: http://minmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0