4 dagar

Så har det gått 4 dagar sen Simon tog bort gipset. Nerräkning för dag 10 är det crosskörning!!!
En sak som har varit bra med den här tiden i gips är att knän och armar har läckt från alla sår som kommit med cykel, spring och klättring. Sommarbenen har alltså fått läka. Tyvärr så tog det bara tre dagar tills det var dags för såna ben igen. Skönt var det att få plåstra om igen. Konstigt att det är något som man faktiskt saknar när det försvinner.

Det har börjat komma mer kompisar hit. Märks att semestrarna börjar ta slut nu och alla är hemma igen. Felix har hittat på fler nu och det är kul. Annars är det mest Simon som har många kompisar. Amanda och Alex var här o lekte med Felix.

Felix o Alex

Alex o Amanda

Sen har det blivit blåbärstider. Måste ta mig i kragen och plocka lite i år. Barnen älskar ju blåbärspaj. Det blev lite blåbär från stugan iallafall. Felix var blå runt hela kroppen när dom var klar. Byxor och tröja och för att inte säga munnen och kinderna.

blåbärsmys

Och så har Nilla varit här och hälsat på en sväng. Hade henne i en natt så det blev en timmes promenad i skogen med henne igår.

Nilla

Kram

Kommentarer
Postat av: marcus!

najs! och blåbärspajj längtar både jag och daniel efter=) men vi är nog lika slöa.. orkar inte gå ut och plocka:D =)haha=). ha det bra=)
mvh// marcus!!!

2007-08-03 @ 20:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0