Helg

Så har ännu en helg sprungit förbi. Otroligt hur veckorna mest har måndagar. Måste gå mest måndagar på ett år.

Så vad hände i helgen då. Hmm.

Fredag skulle Henkan o stora grabbarna (kompisarna) åka på dragracing, som blev inställt för det regnade. Simon hade åkt timmerbil med Gert på dagen (verkligen uppskattat!!) och blev sen kvar hos mormor o morfar under natten. Kusin Markus var där så då ville Simon också vara där. Felix o jag gick över till Cilla och tjejerna. Där blev Felix kvar över natten och sov med Julia efter dom hade badat i badkaret hos dom.

Lördag. Tja. Henkan hade ju hamnat på krogen på fredagkväll så där var det lite slött halva dagen. Lyckades få med honom till Max i Bollnäs, bara älskar chili cheese!! Sen överaskade vi grusarna med att åka till Joline och Nadine. Det blev ett rejält pusskalas mellan Felix o Joline!!! Verran var så gullig och berättade för mig att det var Bollnäsmarknaden, så det blev en sväng dit också. Tog en sväng till stan på vägen hem o kollade på Cruising. Häftiga bilar!!!

Söndag då blev det städning, fixning i andra huset och en massa lek för grabbarna som hade kompisar här hemma hela dagen. Felix hade Linus här hemma och det var jättekul.

Lek

En lugn o skön helg!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Amanda

Låter som en rolig och händelserik helg :) kram

2007-08-13 @ 15:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0