Julbloggande

Märks att julen börjar närma sig.

Kollar igenom alla kompisarnas bloggar. Det händer inte mycket hos någon. Alltså, ingen skriver ju något på sina sidor. Kan det helt enkelt vara så att nu när julen står för dörren så hinner man inte slå på datorerna?? Kanske ligger något i det.

Ikväll blir det sista babysim för den här terminen. I söndags var Felix och jag iväg på Firren. Då tog han två simmärken, Firren och guldgrodan. Han simmade 13 meter och längddykning 7 meter.

Kram

Kommentarer
Postat av: Helen

hej vill bara säga att jag har lösenord till min blogg nu är så less på alla smygläsare.. bara att hojta om du vill ha den om du vill fortsätta läsa min blogg.. eller maila mig på helen.wallstrom@soderhamn.com

2007-12-18 @ 20:24:54
URL: http://helenw78.blogg.se
Postat av: Anonym

Varför har man då en blogg för om man inte vill att folk ska se..hmm

2007-12-19 @ 13:55:41
Postat av: Lii

Hej hej!
Tack för i dag! Härligt att få sitta en stund och bara babbla på som på gamla tider.
Puss och kram!

2007-12-19 @ 15:01:50
Postat av: Helen

hej vet inte om det är du marie som skrev inlägget om varför?! men det är så att jag har en del släkt som inte träffar oss så ofta som vill läsa om vår vardag och se bilder. Tycker bara att man kan ju lämna ett spår efter sig att man har varit inne å läst.. om man är någon som jag inte känner. alltid kul med kommentarer.. Det är ca 200 som är inne å läser min blogg varje gång jag har ett nytt inlägg å det skulle vara kul å veta vem som läser. inte för att jag vill ha 200 inlägg men men.. nä jag fortsätter med lösen ett tag å se om det fungerar.

2007-12-19 @ 19:43:48
URL: http://helenw78.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0