förra söndagen

Tog husvagnen och drog till Stockholm i söndags. När Henkan fyllde 30 år så fick han en resa med luftballong av mig så äntligen var det dags. Halv sju på kvällen träffades vi som skulle åka i Bromma. Vi var 10 stycken, 5 svenskar och 5 engelsktalande. Åkte ut till Djurgården så långt som det gick. Fick vara med att starta upp hela ballongen också. Dra ur ballongen ur säcken.

luftballong

Henkan som var lång fick hålla upp ballongen medans två stora fläcktar började fylla upp med luft.

ballong

När dom började fylla upp med helium så fick vi hålla ner korgen.

ballong

Efter att korgen hade rest sig upp så hoppade vi i den. Då brände han på med gasen så hårt så vi fick lägga oss på botten för att inte bränna huvudet av oss. Tyvärr så hade det blivit en knut på ett av repen i ballongen så vi fick lägga ner och börja om från början en gång till innan vi kom iväg. Det kom folk från ingenstans och hjälpte till att hålla ner ballongen och sen sa han släpp och vi drog iväg med riktig snabb fart.

grönan

Här flyger vi över Gröna Lund. Vi var upp till 500 meter och ner ibland till närmare 100 meter. Det var super läckert! Tyst och lungt var det också.

luftballong

Hade jättefint väder.

När vi landade så stutsade vi bara upp en gång och sen stog korgen helt still. Vi landade på Ekerö och hade flygit i ca 1 timme o en kvart. Då blev det dags att få ur luften ur ballongen o sen packa ihop allting.

luftballong

Följebilen kom och när vi var klar med packningen så blev det champange. Sen bil tillbaka till Bromma där vi tog en hamburgare innan vi åkte tillbaka till killarna o farmor o farfar i husvagnen.

En otroligt vacker och härlig tur med luftballong!!!!

Tycker att alla ska testa det någon gång!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0