Helg

Ännu en helg har sprungit förbi. En trevlig helg blev det. På fredagkvällen kom det lite grannar över till oss på altan o vi blev sittandes ett bra tag där. Henkan jobbade så klart ett tag på lördag innan vi gick till Kenneth, Lotta o Amelia på mat. Var iväg o tittade på Amelias häst också. Han heter Kamir.


Söndag ägnade vi en hel del på Lövskärs crossbana. Simon o Daniel åkte en hel massa och innan vi skulle åka så kom Felix också på att det var kul så han körde för fullt medans dom andra var trötta. Det som Felix gillar mest med dessa dagar är fikat. Idag så kom även farmor o farfar dit o hade korv med sig som vi grillade.



Henkan o Micke har lite körigt med att visa killarna hur man ska tänka.


Har gjort det igen. En sån där sak som jag säger att jag INTE ska göra. Har kommit på att jag är nog specialist på att säga en sak och sen absolut inte hålla det. Har köpt en studsmatta utan skyddsnät. Gillar verkligen inte det och har ingen aning om vad som hände eftersom jag gjorde så. Har den i vårat andra hus som en muta till barnen så dom följer oss dit när vi måste hålla på där. Förstår dom att dom inte vill följa med dit eftersom det inte finns någonting alls för dom att hitta på. Så när dom väl fick den så skulle det bli lugnt. Trodde vi. DÅ kommer dom på att det finns en stege till taket. Felix, av alla människor, klättrade upp hela vägen till skorsten. Tur att jag var inne och inte förstod det riktigt för det är ju ändå ett tvåvåningshus som han klättrade upp på.

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Snälla Marie köp skyddsnät till studsmattan. Du kommer att ångra dig en vacker dag. Det är guld värt med skyddsnät kan jag lova. Jag har det själv till våran.
Roligt påhitt att klättra upp till skorstenen.
Kram Linda

2007-07-02 @ 13:16:15
URL: http://puffis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0