Stockholmsvecka

Det blev några dagar till i stora staden. Åkte hem på fredagen. Farmor o farfar åkte hem på tisdagen efter att vi gått på stan i störtregn på måndagen. Bodde på Bredäng camping som vi gillar skarpt. Det tar ca 5 minuter att gå till tunnelbanan och 20 minuter med den till city. Det är lagomt det.

husvagn
 
grillning

På onsdagen åkte vi till Junibacken. Favoritsyssla nr 2 i Stockholm. Favoritsyssla nr 1 gjorde vi på torsdagen. Junibacken är så härlig med sagotåget som är så härligt att åka. Barnen var alldeles lyriska.
junibacken
 
junibacken
 
junibacken
 
Torsdag blev det GRÖNA LUND!!!!! Simon fick lova att inte tjata om dom värsta karusellerna eftersom han är gipsad. Det gick hyfsat bra för honom att hålla det löftet, bara ett par gånger blev det lite gnäll. Åkband på och sen ställa sig i alla dessa köer. Det var hur mycket folk som helst där. Köade till allt man skulle göra. Simon och jag var så sugen på att åka den nya bergodal banan, men orkade inte köa där för den var längst.

grönan
 
grönan
 
grönan
 
Simon som inte fattar vad rädsla är skulle så klart åka i gungorna. DÄR går min gräns för karuseller så Henkan fick så lov att ställa upp. Det blev två gånger i den för dom.

grönan
 
Döm om vår förvåning när Henkan fick syn på syrrans sambo Micke på grönan. Där var hela hennes familj och hade några härliga Stockholmsdagar. Häftigt att vi träffades bland alla dessa människor som var där. Rasmus står bakom Helena, han ville inte vara med på bild. Ebba är gärna med!!!

grönan
 
Hade en bra vecka med familjen.

Kram

Kommentarer
Postat av: marcus!

Najs!!! i stockholm är det värkligen vackert!!! ha det bra/marcus

2007-07-29 @ 22:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0