Tågmuseum och klassfest

Vilken dag det blev!!

När bussen kom till dagis så blev det liv i barnen. En av dom små killarna blev ledsen o började grina, stackarn tänkte man ju då. Det visade sig när vi kom in i bussen att han var ju bara så rädd för att inte få följa med. Han blev knäpptyst och bara njöt när vi åkte iväg. 21 barn och 6 vuxna blev vi, med mig och busschauffören som var ett av barnens pappa. Vägen ner till Gävle var det mycket "Är det långt kvar?" "Är vi framme snart" och Scooby Doo på tv. Järnvägsmuseet var jättekul, både för barnen och oss vuxna. Det gick att gå in i några av loken och vagnarna och det som var mest spännande var fängelsevagnen. Där inne var det lite mörk också och när man var där inne så hördes det lite ljud, en gubbe som ropade att han ville ut. Stora kaxiga 6-åringarna blev också lite fega där inne, fast vi berättade att det bara var en bandspelare.

Felix p? mus?et

 Helt klart värt att gå på någon gång. Det fanns även ett lekrum där dom kunde klä ut sig till konduktörer och leka tåg.

Lekrum

Fanns en grillplats där som vi så klart använde till att grilla korv. Där fanns också ett miniatyrjärnväg där, fast den skulle ju öppna till sommaren. Tur för våra barn att några karlar var där och krattade runt den järnvägen, en av karlarna startade upp tåget och barnen fick åka en runda. Lyckat!!! Det var ett trött gäng som åkte hem på eftermiddagen.

Mys i bussen


Sen var det Simons tur. Vi drog till ÖB och köpte popcorn i massor o dricka. Hem o poppade så micron glödde och la i 30 små påsar. Felix åkte till stugan med farmor o farfar. Henkan, jag och Simon åkte iväg till Stenö för att träffa alla där. Många barn och föräldrar kom, jättekul!!! Kallt var det så det var lätt att få igång en brasa att värma oss vid och papporna spelade fotboll mot barnen. Vid åtta var alla nöjda.

Fotbollsmatch

mer fotboll


En härlig kväll blev det för alla!!

En hemlis, Simon har idag frågat chans på Frida i hans klass. Hon svarade ja.

Sen hade jag bara ett möte kvar som jag åkte på, var hemma elva. När jag la mig i sängen efter en lång härlig dusch så kände jag att jag var helt slut i kroppen efter en härlig dag med barnen!!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0