Fredag

Det hände rätt mycket den här fredagen. Inte undra på att vi alla var trötta när vi kom hem vid tio på kvällen, stöp i säng och snarkade rätt snabbt. Iallafall Felix snarkade, han hörs i hela huset när han sätter igång.

Vid tolv träffade vi husköparna i huset. Läste av el o vattenmätarna och berättade lite snabbt vart alla sladdar ligger i marken. Hem och bytte om till motorcykelkläder och drog in till stan för att träffa dom igen på banken. Skrev klart alla papper och lämnade nycklarna till huset. NU är det helt klart och Lars-Gunnar o Erik har nu sovit sin första natt i huset. Dom flyttade in direkt.

Henkan o jag drog vidare med motorcykeln till Bollnäs för att hämta ut Felix pass. Tur att vi upptäckte i tid att det höll på att gå ut, fast det gick ju snabbt att få ett nytt. Drog mot Segersta och hälsade på Anders på hans jobb där. Mot Skog därifrån för att se vart Hedbloms bor. Fick honom framför oss på vägen dit, så vi hittade perfekt. Har letat förr efter deras hus och nu förstod vi varför vi inte hittat det. Dom bor på en liten grusväg och alldeles ensamma med skog runtom. Ändå ligger det inte långt från andra där i Skog, riktigt mysigt ställe.

Hem, hämtade barnen hos farmor o farfar och sen drog vi till familjen Norlunds. ÄNTLIGEN tog jag med kameran. Här är Elin, Jonas, Mimmi och Alice.


Vi blev bjuden på grillat där. Fast vi fick först se till att sätta ihop grillen, Ulrika hade köpt en ny. Inte lätt alls att förstå bruksanvisningarna. Fick ihop den förutom lite skönhetsfel som inte var viktiga alls, tror vi allafall haha. Sen var det ju att få igång grillen, ju fler kockar desto sämre soppa. Nej då, den kom igång så bra.

Henkan o Anders

Barnen lekte, mycket studsmatta blev det.Simon som är helt såld på Elin fick hålla henne en hel massa gånger. Han har tillomed gråtit en dag i skolan den här veckan för han längtade så mycket efter henne. Felix passade på att mysa med henne när hon låg i barnvagnen.

Elin o Felix
 
Elin o Simon

Maten var jättegod. Ska verkligen köpa hem en sån där grillbricka med korvar, dom var jättegoda.

Mat

Kvällen måste som vanligt sluta med att killarna får se korna. Henkan fick ta med kameran ut och då blev det bara bakar på kossorna.

Kobakar

Måste även vissa deras underbara häst Ronja. Jag letade och letade efter henne, till slut fick Jonas hjälpa mig med att hitta henne. Han bara ropade efter henne så kom hon direkt. Henne har dom till att dra hem ved med. GUD VAD LÄCKERT!!!!

Ronja

Kram

Kommentarer
Postat av: Helen

vilken härlig fredag.. vill passa på att tipsa dig om en tävling där du kan vinna massa smink mm. för att vinna så ska du leta upp en bild från 2007 som är ditt bästa minne och skicka det och en motivering till louise: louisesa.blogg@hotmail.com
märk med "mitt bästa minne"
en länk till tävlingen och louise blogg kommer här:http://louisesa.blogg.se/1209339116_tvlingens_pris.html
så var med å tävla det är ju så mkt härliga priser..

kram Helen

2008-04-28 @ 20:45:23
URL: http://helenw78.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0