Brottarhelgen mest i bilder!!

Vilken helg det blev.

Luciacup i Stockholm på lördag och bussen gick halv sex från stan. Felix passade på att sova hos mormor o morfar i helgen så slapp han följa med. Vi var rätt många som drog iväg. Blev många matcher att heja på. Här står gänget och hejar på någon av sina kamrater på mattan.


Första matchen har Simon röd trikå. Killen var jätteduktig, men Simon gav honom en liten match iallfall!!! Andra hade Simon blå trikå och här fick dom kämpa lite mer och till slut vann den andra killen.

  

Så det slutade med att han kom 3-a och fick sin första pokal som han är väldigt stolt över!!


Här är hela gänget som kämpade!! Många pokaler blev det och många som var duktiga, men blev utan pokal ändå.


Dag 2 på helgen drog Henkan och Simon iväg till Sandviken för fortsättning på nybörjarcupen. Det blev en spännande match mellan Jonna och Simon. Jonna kommer snart att spöa Simon!!!! Hon har verkligen blivit duktig nu!!!

   

Tur att pappa/tränare Jari inte bara ser till sina egna. Här förklarar han lite grepp för Simon i en av dom andra matcherna för honom. Tränarna är så bra för dom tar sig tid att förklara och visa alla barnen vad dom ska tänka på!!!


Lukas vann den här gången och Simon kom tvåa. Dom fick även medaljerna sen Gävle och titta noga på andra bilden, där kom Simon etta och Lukas tvåa. Dom där två är ungefär lika duktiga skulle jag tro.

   

Vart var jag på söndagen då?? Hade så otroligt ont i munnen hela helgen så jag orkade inte följa med på söndag. Lördag var jag nog rätt hög på smärtstillande hela dagen. Har nyss kommit hem från tandläkaren och det  var ju såååååå kul. Rotfyllning i tanden längst bak. Hoppas nu att värken försvinner. Undrar om det är smittsamt, Henkan hade ju samma sak för inte så länge sen. Fast faktiskt tror jag att han ändå hade lite värre för han fick inflamationer i massor sen.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0