home alone

Idag blir jag gräsänka. Grabbarna, då menar jag stora och inte små, ska dra på sin vanliga fjällenhelg nu. Dom planerar och planerar vilka som ska åka när, var och hur hela tiden. Om dom bara kunde lyssna på sig själva en gång så skulle dom bli förvånade. Det ändras tider och sittplatser stup i ett. Enda som jag tror att alla är överens om är att slutstationen blir Hamra. Deras packning sen då. Det pratas inget om kläder hos dom iallafall, men destomer om öl, sprit och bensin till skotrar. I alla människor sitter en liten kärring fast den visar sig i olika former, haha.

Vi som blir på hemmaplan då. Fullt upp så klart. Brottning, bad, sova hos mormor o morfar och sova hos farmor o farfar. Händer en hel del här hemma alltså under helgen. Mer om det kommer under helgen.

Jobb nu.

Kram

ps. Marcus, ta det lugnt imorgon på badet... åk den röda rutchen, skitkul!!!

Kommentarer
Postat av: En av oss

Mäh, va är det där för påhopp? Planerar för en lugn familjehelg och önskade att ni hade släppt med barnen till oss, men dom ska ju ni ha å LÄMNA bort.
Nä det ska bli skönt med långa fjällvandringar, uppfriskande hälsodrinkar och tidiga kvällar med mys framför tv:n, hoppas även på att längdspåren är bra så vi kan lägga nåra mil på skidor var dag......

2008-02-07 @ 09:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0