Helg

I fredags var det meningen att vi skulle åka hem till mina föräldrar för att äta mat och sova över hos dom. Solen lyste så vi ändrade planerna och tog dom till stugan istället. Mat, vin och mycket prat blev det där. Dom sov över också. Barnen tog sitt första dopp i stugan för i år, 16.5 grader i vattnet. Dom klev i vid stegen och simmade dom 5 metrarna som var till land flera gånger.

Baddags

Självklart så kom gummibåten fram så dom körde runt en hel massa.

Gummibåten

Lördag var vi hem en sväng och då hittade vi en fyrhjuling som var till salu i Norrala. Snabbt dit och köpte den till Felix. Han var hos en kompis och Simon hade en kompis hos sig så vi gömde fyrhjulingen i garaget vid stugan och när dom var ensamma så öppnade vi porten. En överlycklig Felix som tackade oss tusen gånger och körde tusen och en gånger. Han kunde inte äta mat ens för fyrhjulingen kunde ju bli kall. Skönt att hittat en så att även han är nöjd nu. Sålde hans cross för ett par veckor sedan när han hade lagt ner den sporten.

På kvällen kom Flosse och Marie (muslia) till stugan och sov över. Vi tog båten till Svartsundet för att hälsa på Gunnar och Cilla med gäng. Riktigt kul blev det.

Söndag var vi ett par timmar vid Flosses garage. Där går det att köra cross och fyrhjuling i skogen. Barnen hade jättekul.

Felix på fyrhjulingen

Simon på crossen

Imorse när Felix vaknade sprang han direkt ut till garaget för att kolla så fyrhjulingen stog kvar. Tur att den var för stor för att ha i sängen, annars hade han nog sovit med den.

Kram

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Vilka härliga bilder, vädret är visst inte så tråkigt ändå! Jag förstår att Felix är överlycklig. Kram

2008-07-07 @ 09:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0