Helgen

Underbart väder blev det hela helgen. Söndag toppade det verkligen med värme och sol.

Vi har fixat med gården. Lånade hem en grävare och tog hem en traktor. Tagit bort stubbar och jämnat till marken bakom garaget så nu har vi en bra plan att ställa husvagn och sånt. Fick bort tre stubbar från gården också. Sen grävde vi upp runt källartrappen. Där ska det torkas och läggas en platomatta runtom. Sen blev det grillat med lite vin på kvällningen.

Söndagen var lugnare.

Nu är det måndag igen.

Ingen aning om hur veckan kommer att se ut än. Felix går 3 dagar på dagis, sen slutar han där för att börja 6 års till hösten. Simon har examen på torsdag. Fast han har ju fullt upp i skolan. Idag har dom Stenödag och ska vara hela dagen där för olika aktiviteter. Imorgon har klassen teater så då ska vi dit och titta på dom. Han är så hemlig med vad han ska göra och vara. Fast han har sagt att han ska ha två roller och den andra är lite skämig för vi kommer att skratta åt honom. Fick så klart fråga om det är meningen att vi ska skratta och så var det.

Idag luktar det rök ute. Det brinner visst enormt mycket uppe i Hassela som ligger ungefär 12 mil norrut. Blev lite paff när jag kände lukten först, men efter att läst Aftonbladet så förstod jag att det verkligen kan vara därifrån det luktar.

Jobb.

7

Kram


Kommentarer
Postat av: sjuksyrran

Mycket fin blogg du har!

2008-06-02 @ 13:10:41
URL: http://miljonresan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0