Midsommarhelg

Midsommarpojkar

Helgen har gått över till vardag och äntligen har vi börjat landa hemma igen. Kändes lite konstigt i torsdagsnatt när vi vaknade och inte visste vart vi var riktigt. Ett evigt flaxande mellan cypern, hem och husvagn blev det. Helgen då?? Jo, den var ju helt otrolig. Solen lyste hela tiden så vi kunde bara vara ute.

Midsommarafton. Lugn förmiddag med promenad till havet så barnen fick bada. Fixade en stång så klart och som vi dansade runt på kvällen. Åt tillsammans i vårat förtält för det kom faktiskt några droppar regn när vi började duka borden. 

Sitter o njuter i solen

Vår Midsommarstång...

Långbord

Med vin o nubbe

Madicken

Ida

Midsommardagen. En otroligt slö dag blev det. Blev ju rätt sent dagen före och förstår inte varför några klagade på huvudvärk. Gick till havet på kvällningen så barnen ännu en gång fick bada. Grillade och spelade både kubb och ett sällskapsspel tillsammans.
Felix och NicklasMed Simon efterLinn myste


Vi andra myste i solen...

Söndag. Hemfärd med alla dom bestyr som blir då. Hopstädning och rivning av förtält. Familjen Nord och vi stannade på Max och åt. Där var det invigning för nya Max, det gamla hade visst brunnit ner. Så det fanns hopptorn för barnen + att dom fick ansiktsmålning. Fick spendera en timme där så dom hann med allt.

Ida - tigerFelix - SverigeNicklas - monsterSimon - pirat

Sen blev det Hem Ljuva Hem och faktiskt så städade jag ur hela vagnen så det är bara att sätta fast den bakom bilen och dra iväg igen.

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0