Skattjakt och piratfest

Igår hade Simons skola skattjakt. Då är det bäst att hitta många små guldstenar och sen kunna ta sig till bytastället innan det kommer sjörövare och rånar en. Hela skolan var där och lärare och föräldrar som kunde vara med var sjörövare. Simon hade iallafall kunnat byta sina stenar mot frukt, saft, popcorn och godis så han var helnöjd.

Felix hade piratfest med dagis samma dag. Dom var till gamla herrgårn och fick också leta efter guldstenar. Första dom fick tag i kunde dom byta in mot en leksak och Felix valde en vattenpistol. Sen hittade dom fler stenar som dom fick ta hem.

Felix klädde ut sig till pirat, men det gjorde inte Simon.

Piraten Felix

Båda barnen var trötta när dom kom hem.

Hemma tog jag fram vattenslangen för att kunna tvätta av bilen. Så klart att cykeln också var smutsig så Felix fick ta en tvätt av den med.

tvättning

Sen var det cross-skola på kvällen. Hela familjen hängde på dit. Simon var jätteduktig att köra ikväll, tog till och med hoppen fint. Sägs det iallafall för inte vågade jag titta. Ska ta med kameran dit nästa gång. Felix hade cykeln med och efter fikat så gick jag och han cyklade hem. Det är en bra bit och tog oss 50 minuter och lite gnäll att komma hem.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0