Okej, för döpa rubriken till HELG

Lördag, hände inte så mycket. Henkan var liggandes, undrar om det var en influensa eller kanske det att han var ute med grabbarna på fest igår?? Tyckte inte synd om honom idag, haha.

Skjutsade Simon, Felix och Erik till Ljusne idrottshall för två timmars träning med orienteringen. Ångrade mig djupt att jag inte tog med kläder för dom hade jättekul med en hel massa boll-lekar och sånt. Nästa gång ska jag också vara med. Efter att vi lämnat av Erik hemma hos sig så åkte hela familjen till stan för att äta på Kina. Det var stängt, snacka om att vi blev snopna. Då blev det Dragonen istället, riktigt mysigt och GOTT!!! Tidig säng eftersom det skulle bli en lååång söndag.

Klev upp halv sju på söndagen. Jag åkte iväg på "Första hjälpen - Hjärt-lugnräddning BARN"  kurs hela dagen genom babysim. Riktigt bra och faktiskt kul att gå igenom det där. Vi måste förnya oss vart 5-e år så det var verkligen dags för många av oss.Simon hade nybörjarcup i brottning här hemma i Söderhamn. Han gick tre matcher och vann två och förlorade en. Blev tvåa sammanlagt och var nöjd. Mormor, morfar, farmor och farfar hade varit där och tittat på dom två vinnarmatcherna.

Jobbade idag och hämtade Felix och Emil vid tre, Simon och Rasmus gick hem till oss. Sen kom Jennifer och Julia och det leks uppe som bara den nu. Kul att lyssna på dom. Lättare att vara fler ibland än bara Simon och Felix.

Kram

Kommentarer
Postat av: yvette

He he ja visst är man gammal som får vara övningskörare allt..och de va skitroligt men lite läskigt på samma gång.

2008-11-17 @ 21:16:30
URL: http://vettans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0