Brottning igen

Så har vi varit iväg på ännu en brottar tävling. Den här gången bar det iväg till Sandviken. Upp och iväg till halv åtta på morgonen, Felix sov hos farmor o farfar så han slapp följa med oss. Invägning och frukost, Simon kom med i 29 kg klassen. Det blir lite lång väntan efter invägning och tills tävlingen börjar fast det märker inte barnen av för dom härjar mest hela tiden.

lek innan matcher

Simons första match var han överlägsen i. Fin teknik, men fick kämpa lite.

brottas

Spännande att heja på alla brottare. Svårast är det när två från Söderhamn brottas tillsammans, man vill helst heja på den som är nybörjare men det låter ju inte så bra så då skriker man bara "kämpa" eller "kom igen" så får bägge ta till sig. En av grabbarna blev lite arg också. Vi skrek och hojtade så mycket när han hamna i underläge så det brast för honom och han skrek "håll käften" till oss. Kan ju förstå honom när han ligger där och kämpar och blir helt tokig på själva matchen och så låter vi.  Blir rätt mycket tid över mellan matcherna, då blir det kaffe, smörgås och kycklingsallad mellan allt prat med föräldrarna. Tur att vi tar sallad en sån gång iallafall, annars ökade vi nog rätt kraftigt i vikt efter en sån dag.
mat

Det gick inte så bra för Simon som han själv trodde idag. Han åkte på däng i sina två nästa matcher och tyvärr så blir han såååå arg efteråt att det inte går att prata med honom. Han vill inte förstå att det är bara ett år sen han började med brottning medans killarna han möter kan ha hållit på flera år och kanske tävlat länge också.

inte alltid etta

Jaja, nästa helg blir det två dagars. Hedemora på lördag och Gävle på söndag.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0