Vilken vecka....

Det blir sällan en vecka blir som man tänkt sig och vissa veckor blir HELT annorlunda. Började bra med måndag, Bollnäs en sväng på dagen och orientering på kvällen. Det var avslutning för sommarens träningar så det blev glass efteråt.

träningsorientering i måndags

Tisdag. Jobba som bara den, mycket var det för en gångs skull, riktigt kul. Sen mitt i allt stök på skrivbordet, vilket jag inte gillar alls, så ringde det från skolan att Felix har verkligen ont i magen. Släppte allt och stack fort dit. Han satt i mat-tanten Kerstins knä och grät som bara den. Han krampade och när det blev en kramp, grät-skrek han och bara tog sig för magen och blev helt svettig. På väg hem så stog jag inte ut med att höra honom så vi drog in till akuten direkt.

akuten i Söderhamn

Tog bilden mellan värkarna.Där blev det lavemang och han tömde hela magen för att sen också kräkas ut det som råkar finnas kvar i magsäcken, så han tömde sin mage på allt. Fortfarande ont, men doktorn tyckte att vi skulle åka hem och vila lite. Två timmar med sova, krampa, sova, krampa så orkade jag inte mer utan vi åkte tillbaka. Nu hade han ont precis över blindtarmen när doktorn tryckte på magen. Doktorn tyckte att nu åkte vi till Hudiksvall. Han fick sitta fram i bilen med mig och vi hade med spypåse och det var ju tur. I Iggesund fick vi stanna en stund för att vila och kräkas lite. Lång väntetid på akuten så vi hann se halva Toy Story innan vi fick ett rum att ligga på. Nu var Felix helt slut och sov mer än krampa.

akuten i Hudiksvall

Doktorn sa att det är nog blindtarmen som spökar, kan ha kommit in något i den som legat där ett tag men säkert åkte ur när han rensade magen. Vi fick åka hem, men kom tillbaka direkt om det blir värre. Doktorn var jättebra och tog sin tid för oss för att prata och undersöka. UNDERBAR PERSONAL var det där uppe, trots all väntan. Vi åkte hem och somnade skönt.

Morgonen efter vaknade Felix och mådde bra, ömmade i magen lite bara. DÅ händer nästa sak!!! Han tappade sin framtand uppe. Nu är han utan tre tänder fram.

tandlös

Lugn onsdag och torsdag. Fredag blev lugnare än vi tänkt oss, skönt det med. För lördag var det dags för orienteringstävling!!!

Vi drog till Ljusne för samling och sedan till Skålsjögården! Simon sprang H10 ensam medans Felix och jag sprang Inskolningsklass. Felix var jätteduktig och jag behövde bara hjälpa honom att vända kartan rätt sen berättade han precis hur vi skulle springa. Simon kom ihop med kompisar så dom kunde hjälpas åt. Både Simon o Felix kom 1-a!!!! Stolt mamma!!! Hela tävlingsgänget från Ljusne:

Hela gänget som sprang

Hamnade hos Gert och Mimmi sen några timmar innan vi åkte hem. Tittade på film med barnen innan vi alla gick och la oss. Söndag hände det inget särskilt. Badet på kvällen var det märkestagning på Delfinen. Felix fixade Silverfisken och Silverpingvinen. Simma 10 meter, flyta i 10 sec, dyka efter sak på botten var det som skulle fixas för pingvinen och en simma 25 meter och hoppa från kanten så var fisken klar.

   


Simon skulle göra silvermärket. Började simma klädsim 150 meter och sen bröstsim 300 meter och sen var orken slut. Han får fortsätta med den nästa gång.

Nu förstår ni kanske att alla veckor inte blir som man tänkt sig. Det blev en kväll på akuten och dagen efter hemma med sjukt barn, vilket i sig är rätt vanligt för oss småbarnsföräldrar. Upp på allt det så sportas det som bara den. Jaja, fixade också den här veckan. NU har jag tänkt mig en lugnare vecka.

Kram


Kommentarer
Postat av: Yvette

Oj men stackars liten..jag opererade bort blindtarmen när jag va 13 år då hade den spökat i 1 år ungefär,sen blev de akut operation.

Skönt att han blev bättre.

2008-09-29 @ 10:09:31
URL: http://vettans.blogg.se/
Postat av: Helen

åh fy det där lät inte kul alls... men va skönt att han mår bättre.. ja du man kan aldrig planera å tro att det ska bli som man vill när man har småbarn.. hihi.. kram

2008-09-29 @ 12:35:24
URL: http://helenw78.blogspot.com
Postat av: Alina

Godagens! kikar in* :)

2008-09-29 @ 12:38:40
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Nettan

Oj, vicken pärs med sonen... Tur att det gick bra trots allt det onda!

2008-09-29 @ 22:46:04
URL: http://nettis73.blogg.se/
Postat av: Amanda

Nej men, vad otur. Stackars liten! Tur att det gick bra till slut. kram från Amanda

2008-09-30 @ 11:09:33
URL: http://amni88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0