Helgen...

För det första så var inte Simon med på tävlingen i Göteborg. Han är för liten, men nästa år kanske han är med.

Klev på bussen här i Söderhamn 10.00 på fredagen och kom till Göteborg 18.30. Gick faktiskt jättebra fast alla barnen var uppspelta. In på vandrarhemmet som var väldigt mysigt. Hade ett rum för oss fyra med en dörr till ett annat rum där familjen Söderblom-Larsson bodde, den dörren var bara stängd när vi sov!!! Ut och åt hela gänget på en pizzeria och sen satt vi inne hos oss några stycken och pratade lite.

Lördag skyndade vi oss till McDonalds för frukost, läckert tyckte barnen, innan vi kollade grabbarna som brottades. Såg en match var på dom och dom var riktigt duktiga!! Sen drog vi ner på Avenyn. Vi umgicks hela helgen mest med Söderblom-Larsson och det var härligt för oss alla. Efter mys i parken och lite dricka tog vi en halvtimmes paus på rummet innan Liseberg. Vi började med att åka Flumriden och sen var det "släpp fångarna loss det är vår" för Simon och Lucas. Vi släppte dom helt fri att åka vad dom ville själv, hade ju telefoner med sig.Deras åkband blev riktigt använd och tror det var bara "uppskjut" och "nedskjut" som dom missade. Åkte rätt mycket med Felix och hann med en berg-och-dalbana som var riktigt kul!! 6 timmar senare var vi alla trötta och rätt nöjda.

Söndag tog vi en promenad på Avenyn innan vi kollad lite på brottningen. Gick till en lekpark och kollade lite ormar på "Universum" innan bussen gick hem vid halv tre. Elva var vi hemma med ett helt gäng trötta barn och föräldrar.

En underbar, härlig och rolig helg!!

Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

nejdå ja körde inget, jag var med och hjälpte pappa med att ta ner träden

2009-04-27 @ 17:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0