Hamra

Här har vi det helt underbart!! Har åkt slalom tre dagar i rad, men bara ett par timmar. Har ju varit lite kallt, som värst var det -24 en av dagarna som vi var upp i backen. Just nu klockan 11 på förmiddagen den 30 december är det -20.

Måste åka ner till Funäs och handla mat till nyår. Lite fyrverkerier också så klart!! Barnen har bestämt tacos som festmiddag på nyår!! Inte fel det heller. 

Lite småproblem har det varit med vagnarna i den här kylan. Två av dom blev inte varma, glykolen hade tagit slut. En vagn hade en läcka i en slang, en vagn slutade kylskåpet att gå på elen. Vår vagn då??? Japp, inte blev vi utan fel. Hittade en kudde på golvet bak i vagnen som var superblöt. Hmm, vad kan ha hänt. Bara att slita bort sängen, vilket inte var så lätt och sen leta fel. Henkan hade kört upp skruvmejseln i avloppsröret för det hade frysit. Han tog i lite för mycket så röret gick sönder. Lagade det lite lätt och skickade efter en ny med en av bilarna som var på väg från Bollnäs. HAHA av 6 vagnar är det bara en som inte varit något fel på. Men deras två bilar startade inte och inte heller deras skoter, hihi. Äventyr hela tiden här!!

Nu är bilen startad och står o blir lite varm. På med alla kläder och drar iväg.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0