Lugn o skön helg

Visst har helgen varit härlig!! Iskall fredagkväll, pannan la av! Ja, vad annars. Tänkte inte ens själv på det när jag sa till Henkan att jag höjer värmen lite för det börjar kännas lite kallt. JAG höjde värmen, som om det någonsin hänt förr. Henkan reagerade direkt och gick ner för att kolla pannan. Japp, den hade lagt av. Jaja, fick igång elen iallafall så det blev varmt nog för att klara natten och på lördag kom Tony och lagade den. Pontus och Ingrid kom ett tag på kvällen och hälsade på!!

Iskall lördag, ingen gran blev hämtad! Vi hade verkligen ingen lust att sticka iväg på förmiddagen när det var så kallt och sen hade vi inte tid. Det blev bullbak och kakor här hemma och barnen fixade chokladbollar. Klar för adventsfika hos oss imorgon. Lugn kväll hemma.

Söndag och NU måste vi iväg och hämta julgran. Japp, vi drog iväg efter att Felix varit på bandyavslutning. Det snöade på rejält där i skogen, såg knappt varandra ett tag. Fick ett riktigt gott skratt också när det blåste till så all snö från dom stora tallarna ramlade ner över oss alla. Snacka om snöpulade!! Hittade iallafall en gran till mamma o pappa, en gran till oss och en liten gran åt barnen att ha uppe i hallen. Tror ändå att barnen hittade den finaste!! Hem och satte upp alla granar och klädde dom. Sen kom farmor Lisa och svärföräldrarna på adventsfika. Vädret fortsatte snöa så mycket att mamma o pappa ville inte ut på vägarna, annars hade dom också varit med. Trevligt var det iallafall.

Nu är vi helt klar med julen så nu börjas det riktiga härliga här hemma, packning för fjällen!!! Längtar som en tok dit nu!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0