Saknad??

Ser att några faktiskt varit och kollat om jag skrivit något, så lite saknad har jag nog varit.

Det blev 10 dagar i fjällen utan dator och min telefon ville visst inte blogga fast jag försökte.

Vi drog iväg på juldagskvällen upp, skönt med så lite trafik fast det var mer i år än förra året. Annandagen blev en skoterdag, körde runt Buskvallen och tillbaka. Blev ungefär 8 mil med rätt mycket guppande men även lite fina leder. Blev inte så mycket mer kört för mig med skotern men Henkan lyckades få ihop 30 mil under dagarna. Vi tog med pojkarnas skoter också så det blev mycket köra för dom. Smart som dom var kom dom själva på att tolka med madrassen så det blev många turer runt, runt.
Det värsta var att Simon lyckades köra in i grannens husvagn så baklycktorna sprack. Var bara att ringa och erkänna så dom kunde fixa med nya upp när dom kom. Det blev mycket slalom också för mig och pojkarna. Hade jättetur att Erik kom upp och tog med sig Simon på en långtur bort mot Tännporten och det var underbart att han fick åka lite "riktigt". Annars har det blivit mycket åka i barnbacken och "bananen" med Felix. Kvällsåkningen drog vi upp i "stora" backen och där var det nog mest jag som var rädd att inte Felix skulle fixa det och han själv fixade ju det så klart. After Ski två dagar med öl och chips och bastu efteråt!! Första gången Joline och Nadine bastade, men helt klart inte den sista!! Nyår firade vi tillsammans med Acke, Verran, Joline och Nadine. Tacos och sen drog vi iväg med skotrarna till en pulkabacke och åkte i mörkret. Tror vi vuxna hade roligast. Nadine som bara är 2 år orkade inte med hela kvällen så hon bad själv om att lägga sig och sen sov hon. Vi andra packade på oss kläderna och gick ut i snövädret innan tolvslaget.


Simon och Henkan hade fyrverkerier som vi tittade på. Joline som är Felix flickvän (dom ska gifta sig när dom blir stor) blev lite orolig, men Felix höll om henne så hon inte skulle bli rädd. Titta noga på bilden så ser ni hans röda handske på hennes axel. Senare stog han med bägge händerna på hennes axlar, men dom tittade inte mot kameran då så det blev ingen bra bild.


Fredag stog inte Henkan ut längre så han liftade med ett par kompisar hem. Han måste jobba under helgen. Vi andra stannade kvar och det blev slalom i massor under lördagen. Söndag morgon vaknade vi med - 27 grader ute och vi packade ihop allt och åkte hem. Skulle hem även om det var varmare.

Borta bra, men hemma bäst!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Petra

Självklart har du varit saknad på de dagliga "bloggrundorna" Gillar att läsa din blogg varje dag, du är duktig på att uppdatera varje dag. God fortsättning på 2009! Kram Petra

2009-01-05 @ 18:34:34
Postat av: Helena Nilsson

Hej! Det ser ut som ni har naft det härligt och mycket snö. Vi har fått hålla oss till skridskoåkning på älven praktiskt att inte behöva åka bara att gå in när man blir frusen. Kram Helena

2009-01-07 @ 09:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0