Helgen sprang förbi

Den har en tendens att göra det. Lägger benen på ryggen och springer allt den kan och PANG så är det ny vecka igen. I den här takten så är man ju 90 imorgon när man vaknar upp. Jaja, underbart är det ändå.

Fredagkväll var det bad på Hällåsen med brottarna, det var trevligt och mysigt. Blev lite bada och skyllde då på våra minstingar så vi kunde ligga i varmvattnet och sen fika med mycket prat. Vi är ett härligt pratande gäng så ibland har man lite svårt att få något sagt!!

Lördag blev det skotta, skotta och skotta. Huga vad det finns snö nu. Kommer ihåg en gång när jag var väldigt liten och jag hade snö över halva mitt rums fönster, måste har varit runt 1980 eller något sånt. Sen dess vet jag inte att det varit så här mycket snö någon gång.

Kvällen spenderade vi på Söderala badet tillsammans med jobbet!! Hade jätteroligt och det blev mycket badande och lekandes i vattnet. Åt smörgåstårta och fick i oss lite drickbart. Bastade några gånger och killarna sprang ut och hoppade i snön!! Åkte därifrån vid halv elva och fick med oss 6 stycken till oss för Sing Star!!

Söndag blev det ännu en gång ut o skotta.

Sen åt vi mat hos mamma o pappa. Bjöd in oss själva på mat där när vi ändå skulle hämta barnen, man får ju inte vara dum inte. Felix o mormor hade fixat en jättegod rulltårta till efterrätt!!

Sen var det filmkväll och helgen var slut!!

Så ni förstår väl att den springer som bara den. Nu ska vi försöka ta en helg i lugn o ro hemma. Får se om den helgen då tar det lite lugnare eller om alla helger springer iväg.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0