Stolt mamma!!

Måste ju bara få vara otroligt stolt över min Simon. Ni som följer bloggen har nog sett att han kom 3-a i Norrländska mästerskapen Pojke 32 kg i lördags!!!

Man kan inte säga annat än att både han och jag växte några meter just då. Han har inte gått så bra dom två senaste tävlingarna, så det behövdes lite vändning för honom.

Härligt hade vi som sov på hotell också innan tävling. Åkte o vägde in och sen tillbaka till hotellet och åt frukost, mumsigt!!

När vi sen kom tillbaka hade dom andra hittat en boll och slog lite boll på varandra. Vilket härligt roligt gäng, det var mycket skratt där bland dom! Skönt att se att dom är såna kompisar.Sen var det dags för tävlingsinvigning. Inmarsch för dom och Sveriges nationalsång spelades. Felix fick också vara med på inmarschen eftersom han hade ju Söderhamns brottaroverall på sig och han är ju faktiskt brottare även om inte i denna tävling.

Så var matcherna igång. Vi hade 10 brottare med och det blev inte många sekunder sittande mellan matcherna. Svettigt för alla som står runt om också. Simons första match tog han killen på fall!! Simon i blått.

Han vann även en till på fall innan han möte det som visade sig bli dagens 2-a. Det blev lite match, men Simon fick se sig besegrad till slut. Simon i rött.

Final för platserna 3 och 4. Simon satsade och hade killen nästan på fall ett antal gånger innan han äntligen fick ner honom riktigt och vann!!

En lycklig tredjeplats vinnare!!

Felix hängde också på oss i helgen. Det blev mycket bus o lek mellan matcher.

Hela ligan med 3 guld, en silver och 2 brons. Dagen efter åkte Jocke tillbaka och fixade en till brons i Ungdomsklass!!! Otroligt duktiga killar och tjej!! Alla kämpade bra!!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0