Examen!!!

Idag har vi varit på underbara examen!!

Det är så vackert med alla barnen som gjort sig fina och som är så konsentrerade på sina uppgifter. Felix klass sjöng tillsammans med förskoleklass och 2-or det dom sjöng var "Sommarlov", "Idas sommarvisa" och "Pippis sommarlåt". Det var så fint.

Felix har orange t-shirt och vita byxor.

Vi hade lånat ut en lastbil till dom som scen och kan bara säga att det var superbra idé av lärarna att det skulle vara så.

Tyckte det hördes mycket bättre iår än ifjol på det här sättet.

Simons klass hade skrivit om låten "Temperaturen" och på slutet presenterade dom sig också, det var sååå underbart läckert!!!

Stolt mamma med mycket tårar i ögonen blev det när Simon ställer sig och spelar "Idas sommarvisa" på klarinetten. Han fixade det galant!!

NU är det sommarlov!!! Felix har två veckor kvar på fritids, men Simon har helt ledigt nu. Ikväll firar dom med att lägga sig tillsamman i Simons rum och tittar på film!!

Måste lägga in studenten vi var på idag också!! Erik har tagit studenten för Erik har tagit studenten !!!! Vi åkte till Bollnäs och såg honom gå ur skolan och in i livet!! Härligt!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Vi använder oss också av ett åkeri till våra avslutningar, men vi har "bara" flaket (eller skåpet eller vad det heter. Era bilar passar ju kanonbra på skolavslutningar, blå och gula som de är. Kram

2010-06-10 @ 22:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0