Sista april

Som vanligt gick vi ner till kasen här i byn. Felix som är med i kören skulle vara där lite tidigare för att samlas och kl.19 började dom sjunga. Jättehärligt för dom började med att sitta ned och sjöng en visa om årets månader. Det barn som fyllde år den månaden dom sjöng reste sig upp och när december hade kommit så stog alla. Felix har gult på jack-axlarna.

Fint när barn sjunger och det är så härligt att se deras glada ansikten och stolta för att dom står där framför släkt o vänner!!


Sen minglade vi runt lite o hann prata med många kompisar där. Mormor, morfar och farmor, farfar var också där. Barnen såg man inte mycket av för dom bara lekte! 

Kallt blev det som vanligt så före nio gick vi hemåt. Vi har nattgäster ett par dagar, kompisar till Simon o Felix, så dom nattade vi med varsina filmer. Dom stora grabbarna fick sova i källaren och dom små tog Simons rum. Ibland kan det bara vara spännande att få byta rum att sova i. Dom små hörde vi när dom stängde av och blev tysta för natten. Värre är det med dom stora som man inte får någon koll på när dom ligger ända nere i källaren och vi ligger två våningar längre upp. Hoppas dom somnade före fyra iallafall.

Idag ska vi ta farväl till svärföräldrarnas sommarstuga. Dom har nu sålt den för att hitta på andra saker i sitt liv. Känns vemodigt och jobbigt. Hämta hem våra saker som ligger kvar där och knäppa några sista kort så vi kommer minnas allt.

Kram 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0